Ще те накарам да полудееш по мен. Жената, с която си легна
Любов и партньорство

Ще те накарам да полудееш по мен. Жената, с която си легна

Най-големият страх на една жена е ще я потърси ли мъжът, с който е преспала? Или ще е просто поредната му плячка, чието име дори ще забрави след няколко дни. Жените трябва да бъдат особено внимателни в чие легло лягат и на кой мъж се отдават. За никого не е тайна, че светът се препълни с мачовци, които биха направили всичко, за да вкарат в леглото си всяка жена.

Но ако искаш да се открояваш и да бъдеш тази, която ще запомни, трябва да знаеш някои неща. Мъжете губят интереса си тогава, когато вече „спечелят“ вниманието и тялото на жената, която са си набелязали. Затова ще допуснеш грешка ако му се отдадеш прекалено скоро или ти първа изявиш желание. В момента, в който той забележи, че изпитваш симпатии към него, играта ще стане още по-лесно и твърде скучна за този мъж.

Не трябва да се отдаваш на емоциите и чувствата. Остави за малко сърцето си и наивността и помисли реално на ситуацията. Има голяма вероятно след като си преспала с него, той повече да не те потърси. Но има и шанс да го направи. Дори повече. Може да го накараш да полудее по теб. Струва ти се смешно? Невъзможно? Само почакай! След като прочетеш докрай тази статия, ще разбереш, че няма невъзможни неща. Дори и в любовните игри. В които все някой трябва да загуби. Но нека този някой не си. А той. И нека да изгуби. Ума си. По теб.

Представяме ти някои начини, с които ще го влудиш по теб.

Наслади се на отминалия момент                                              

След като сексуалния момент приключи, насладата от него може да продължи дори седмица или две. Това обикновено се случва, когато изпитваш чувства към мъжа, на който си се отдала. Ако искаш да го задържиш до теб, не се срамувай и го покани да излезете на кафе или кино. Така ще сте заедно не само в леглото и ще имате по-голяма възможност да се опознаете и да комуникирате по по-различен начин.

Нека той разбере, че не само сексуалните отношения с него имат значение. Времето, прекарано заедно в правене на различни и обикновени неща, също може да бъде приятно.

Кажи му коя си

Мъжете се обвързват емоционално много по-трудно от жените. Те са склонни да изпитат нещо към жената, само когато са преспали с нея. Но имай търпение. Накарай го да разбере, че не си сексуален обект, а жена, изпълнена с мечти и цели. Борбена и упорита, която знае каква е и какво иска от живота. Нека осъзнае, че не си поредната празноглава кукла за една нощ.

Вероятността да продължи да иска да поддържа връзка с теб е много по-голям. Защото ще събудиш интереса му и ще иска да те опознае повече.

Дръж се небрежно

След като преспиш с него, в никакъв случай не започвай да му говориш за сериозна връзка. Това плаши много мъжете. Знаем, че ти искаш да се обвържеш с него и да не се виждате само за два часа, късно вечер, но понякога трябва да изчакаш малко, за да получиш това, за което копнееш.

Не очаквай след първата нощ, прекарана заедно да ти предложи. Дори и да иска това, той се нуждае от време. Дръж се непринудено и остави нещата да се случат постепенно. Но междувременно се подготви психически и емоционално, защото може и да се разочароваш от него и желанието му към теб.

Важна си само ти

Не позволявай на мъжете да вземат цялата ти енергия. Трябва да се грижиш преди всичко за себе си. Докато чакаш нещата между вас да се задълбочат, разсейвай ума си с дейности, които обичаш да правиш и ти доставят удоволствие. Спортувай, излизай с приятелки, забавлявай се. Дори и да си влюбена в този мъж, светът не свършва с него. Не може да се затвориш и да не излизаш никъде, чакайки отговор от него. Колкото по-малко го мислиш, толкова по-лесно ще се получат нещата между вас.

Не забравяй, че си жена

Сега, повече от всякога, трябва да разбере колко желана и харесвана си. Бъди уверена в себе си и красотата си. Поддържай форма и се грижи за външния си вид. Изразявай себе си, чрез тоалетите, които носиш. Дръж се като жена, която знае какво иска и още по-важното – знае как да го постигне. В неговата компания бъди още по-уверена. Така ще разбере, че не се притесняваш от случилото се с вас и не ти пречи да поддържаш контакт с него. Споделяй повече в социалните мрежи, за да разбере, че си социална и харесваш външния си вид. Обличай се секси, но не пошло. Бъди позитивно настроена и знай, че дори и да не стане така, както си очаквала, със сигурност има причина. Която след време ще разбереш. Или както се казва: „Всяко зло за добро“.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе