Не тръгвай с женен мъж. Нараняваш себе си и нея – съпругата му

Не тръгвай с женен мъж. Нараняваш себе си и нея – съпругата му
Любов и партньорство

Не тръгвай с женен мъж. Нараняваш себе си и нея – съпругата му

Не допускай тази грешка. Не се намесвай там, където има място само за двама. Не тръгвай с женен мъж. Няма да те направи щастлива. Нито ще ти даде това, което заслужаваш. А ти заслужаваш наистина много. Защото си прекрасна. Заслужаваш цялото внимание на света. Но не го търси от семеен мъж. Няма да го получиш. Той ще ти даде няколко часа усамотение в хотелска стая и след това всеки ще поеме по пътя си. В дома си. Ти ще заспиш сама в голямата спалня. А той ще се прибере при своето семейство. Ще легне до съпругата си. И ще се прави, че нищо не е станало. Защото така правят женените мъже. И са отлични актьори. Без чувства. И без вина.

Какви очаквания може да имаш от него? Нито план „Б“. Заслужаваш някой, който ще е изцяло твой. И ще е отдаден на теб. И връзката ви. А с него дори не може да имаш нормална връзка.

Ще се криете, сякаш сте най-големите престъпници. И всеки път, когато излизаш с него, ще се страхуваш от това някой да не ви види. Нима така си си представяла любовта?

Забраненото може и да е най-сладко, но последиците от това ще разбият не само твоето сърце, но и нейното – на съпругата му. Защото ничия съпруга не заслужава това. Знаеш ли колко много болка може да си спестим един на друг, ако преди да извършим или кажем нещо на някого, се поставим на негово място. И помислим за миг как би се почувствал той.

Не тръгвай с женен мъж. Не бъди утешителната награда. Нито развлечението на семейния живот. Защото той няма да напусне съпругата си. И единственото нещо, което ще причиниш на себе си е тъга. И болка. Която ти допусна. И за която не може да обвиняваш никой друг, освен теб самата.

Ето какво го издава, че няма да напусне съпругата си, заради теб.

Никога не споменава за това

Среща след среща и нищо. Наслаждава ти се. Наслаждава се на момента с теб. Прави ти комплименти, целува те, купува ти подаръци. Но никога не изрича на глас какво иска. Как вижда бъдещето. И дали ти си част от него. Не споменава нито дума, че ще напусне жена си. Не си прави планове, които да включват и теб.

И двамата може да изпитвате нещо един към друг, но ако той не говори за развод с жена си, не очаквай това да стане. Той е разбрал, че може да има две жени едновременно и без проблем. И прави каквото си поиска. Но помни, че ти го допускаш това.

Обърни внимание как говори за жена си

Наслаждавай се на момента, но не изгубвай ума си напълно. Забележи по какъв начин говори за своята съпруга. И изобщо споменава ли я. Повече мъже искат с любовницата си да забравят за проблеми в дома. И неуспешния брак, който имат. Може и да не споделя нищо за семейния си живот, защото иска да те държи далеч от него. Неслучайно си и само жената, с която изневерява на съпругата си.

Ако искаше да бъде с теб и да ти споделя повече за себе си – щеше да напусне нея и да бъдете заедно двамата. Но като истинска двойка. Не като любовници.

Бъдеще, но не и с теб

Ако той споделя бъдещите си планове и ти разказва за почивки на които ще отиде със семейството си – не се надявай да напусне жена си. Мъжете мислят за бъдещето. Те имат цели и мечти. И знаят как искат да продължат занапред. Ако не споменава името ти в нито един негов план или изобщо, най-вероятно е, защото няма намерението да те включи в тях. Но фактът, че продължава да се вижда с теб, още повече те обърква.

Ще напусне ли той съпругата си, заради теб? Ще празнува ли празниците с теб? Или ще продължиш да бъдеш неговата утешителна награда?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе