7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари

7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари
Мода

7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари

Как да комбинирате стилно тоалети и аксесоари? От бижута, шапки и чанти до шалове, колани и обувки, начините да добавите ефект към вашето облекло изглеждат безкрайни и, да, понякога непосилни. За някои от нас аксесоарите може да изглеждат като умение, чието овладяване отнема цял живот, но всъщност не е нужно да е толкова трудно. Наличието на няколко експертни съвета в ръкава ви може да ви превърне в ваш личен стилист и да издигне тоалетите ви на следващото ниво.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 идеи за свежи пролетни тоалети

5 признака, че той ще ви покани да излезете отново

7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари

1. Изберете правилния колан за вашето облекло за по-изчистен вид.

аксесоари
7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари снимка: pinterest

Добавянето на подходящия колан може да издигне външния ви вид. Например дребничките дами трябва да заложат на монохромен тънък колан, докато широкият колан стои страхотно на високи и атлетични жени. Широките колани също могат да се използват за хармонизиране на различни щампи.

Супер тесните колани вървят добре с едноцветни горнища или долнища, но ще се изгубят в натрупани модели. Широките колани се съчетават страхотно с гащеризони и рокли, но могат да се използват и за пристягане на пуловер или яке и за подчертаване на фигурата. За да играете на сигурно, изберете колан със средна дебелина, тъй като те работят с почти всичко.

Коланът е от тези аксесоари, с които трябва да внимавате как го комбинирате.

2. Изберете обувките според подгъва на полата.

Колкото по-къса е полата, толкова по-нисък е токът е златно правило, което може да ви предпази от това да изглеждате безочливо в мини пола. Но когато една и съща минипола се съчетае с балетни апартаменти, мокасини или дори хубав чифт маратонки, тя може да изглежда излъскана и готина. От друга страна, не се страхувайте да носите високи токчета с миди и макси поли. Ако не можете да устоите на комбинирането на високи токчета и минипола, носенето на чифт чорапогащник може да направи цялата визия много по-изтънчена.

С тази комбинация от ток и пола може да добавите аксесоари, като обици и чанта.

3. Аксесоарирайте с бижута или шал, за да отклоните вниманието от проблемните зони.

аксесоари
7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари снимка: pinterest

Ако обичате да носите фигурални поли, но имате малко коремче, можете да носите цветен шал или големи бижута, за да отклоните вниманието от корема към лицето си. Освен това можете да инвестирате в някакво оформящо облекло, за да направите фигурата си още по-стройна. Избягвайте тесни поли с декорации и детайли на талията. Добавете аксесоари като бижута и шал и ще имате отлична визия.

4. Ключът е да балансирате аксесоарите си.

Лесно е да се увлечете от прекрасните аксесоари и да прекалите с детайлите. Когато добавяте шал към визията си, избягвайте да я усложнявате прекалено много, като използвате твърде много бижута. За да избегнете тази грешка, можете да следвате просто правило за съотношение 1:1: шал + колие или шал + ефектни обеци.

5. Експериментирайте с цветни шалове, като промените предназначението им.

аксесоари
7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари снимка: pinterest

Не е нужно да се ограничавате само с носенето на шал около врата си. Начините да използвате шал, за да оформите тоалета си, са почти безкрайни. Можете да го използвате за освежаване на стара чанта, като лента за глава, декорация на шапка или дори да го носите вместо колан. Тези аксесоари понякога са много трудни за комбиниране, така че внимавайте с какво и как ги съчетавате.

6. Не избирайте прекалено голяма чанта, ако искате да изглеждате по-високи.

аксесоари
7 топ начина да комбинирате тоалети и аксесоари снимка: pinterest

Повечето от нас често се разсейват от разкошни модели и форми, когато пазаруват чанта, забравяйки, че мащабът всъщност е най-важната част.

Миниатюрните жени трябва да изберат малка до средна чанта със средна дължина или къси презрамки. По-широките или големи чанти няма да работят във ваша полза, тъй като може да ви накарат да изглеждате по-ниски.

Високите жени трябва да избягват чанти във формата на кутия, които стоят далеч от тялото. Същото важи и за микро торбичките. Може да са мънички, но могат да ви накарат да изглеждате като гигант. По-добър избор са заоблените, напуснати чанти през рамо, които лесно променят формата си.

Големите, закръглени момичета трябва да изберат структурирани чанти със среден размер вместо много малки или големи чанти. Голямата неструктурирана чанта може да добави обем към проблемните ви зони, докато допълнителните малки чанти могат да ви накарат да изглеждате по-големи. Ако сте фен на малките портмонета, изборът на съединител може да бъде страхотен вариант.

Чантите са от тези аксесоари, с които трябва да бъдете внимателни с какво ги комбинирате.

7. Избягвайте да съчетавате цвета на обувките с чантата.

Ако се стремите към по-модерен външен вид, опитайте се да избягвате съвпадащите комбинации. Въпреки че няма нищо лошо в това да носите черна дамска чанта с черни обувки, ако се опитвате да подправите основно облекло с някакъв цвят, по-добре е да съчетаете цвета на чантата си с други части, като обеци или сако. Въпреки това, когато става въпрос за щампи и шарки, това е малко по-различно. Ако обичате шарена чанта или обувки, опитайте се да определите основния цвят и да го хармонизирате. Например, ако основният цвят на шарената чанта е сив, тогава носете чифт обикновени сиви обувки – или обратното.

Да съчетавате вашите тоалети с аксесоари не е никак лесна задача, но научите ли се правилно да ги съчетавате вие ще изглеждате стилно винаги.

Tagged , ,
на горе