да излезете
Любов и партньорство

5 признака, че той ще ви покани да излезете отново

Ако сте в началото на процеса по ходене на срещи, може би се чудите кога да излезете с някого и кога не. Ако пък вече сте установили контакт с някой мъж и дори сте били на първа среща, е много вероятно да имате желание да повторите, ако ви е било приятно. Качественото прекарано време с един човек е ясен признак, че между вас може да се получи нещо повече от обикновено излизане на вечеря.

По време на първата среща ще търсите знаци дали си подхождате. Не винаги първата среща показва какво точно ще се случи между вас, затова е хубаво да излезете отново. Историите за пламнала любов още на първата среща много рядко са реални. Но изпитва ли и той същите симпатии?

HappyWoman_Astrology_1200x300

Прекрасни дами, ако искате да впечатлите вашият любим подарете си перфектната визия с качествена козметика от HappyMarket.bg 

 

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Всичко е много относително в подобен тип връзки, затова сега ви предлагаме няколко признака, че той ще ви покани да излезете отново:

Той имитира езика на тялото ви

Щастливите хора в една двойка често имитират действията на другия.  Ако половинката ви се е смеела, когато вие сте се смеели, или е използвала същия език на тялото като вас, това може да означава, че е привлечена от вас и очаква с нетърпение да се срещне отново с вас. Това почти винаги става неусетно. Не трябва да се вторачвате в действията на човека срещу вас. Просто се оставете на течението и езика на тялото ще покаже, че шансовете да излезете отново са големи.

Шегували сте се един на друг

Малко леки закачки тук и там на първа среща са безобидни. Шегите помежду ви могат да изградят добра връзка и да ви успокоят. Знаете, че сте си прекарали добре, ако на срещата сте се подигравали един на друг и сте се смели много. Хуморът е нещо забележително. Той може да сближи двама напълно непознати, когато започнете да се смеете заедно. Така че, ако мислите дали трябва да излезете отново, помислете дали е имало много закачки между вас, докато сте били заедно.

да излезете
5 признака, че той ще ви покани да излезете отново

След срещата сте получили сладък подарък

Ако вашата половинка ви е изпратила мила бележка или подарък след първата среща, това е един от едва доловимите признаци, че той иска да излезете отново и да създаде дълбока връзка с вас. Подарък е доказателство за симпатия, така че едва ли можете да се надявате на нещо, което по-категорично да казва, че трябва да излезете пак.

Чувствали сте се заредени с енергия след срещата

Когато се обграждаме с позитивни хора, се чувстваме енергични и положителни. Ако след срещата сте се чувствали енергични, подмладени, позитивни и щастливи, това е знак, че тя е преминала добре и може да се превърне в потенциална връзка. Не само любовта ви зарежда с енергия. Дори все още да не говорим за такова силно чувство, то прекрасното време, споделено с приятен човек може да ви държи в тонус. Така че, за да искате да излезете пак, то сте изпитали прилив на енергия след като сте били с въпросния човек и едва ли е било само от ваша страна.

да излезете
5 признака, че той ще ви покани да излезете отново

Обсипва ви с комплименти

Има тънка разлика между това да бъдеш нахален и искрен, когато става въпрос за комплименти. Ако половинката ви е направила комплимент за облеклото ви или за талантите ви, това може да означава, че наистина се интересува от вас и че срещата е минала добре. Ако това е така, то е много вероятно да излезете отново, за да затвърдите добрите впечатления.

След като приключи първата среща, всеки се замисля „какво следва“. Дали ме харесва, или не, е въпрос, който идва на ум на всеки, но е важно да бъдете спокойни и уравновесени. Тези признаци, че първата среща е минала добре, ще ви помогнат да оцените вашата среща и ако забележите някой от тези признаци, сбогувайте се с всичките си притеснения дали трябва да излезете на втора. Най-важното е да не се депресирате и да бъдете позитивни. Докато сте на среща, бъдете енергични, а истинският вие и всичко ще си дойде на мястото.

Вижте още:

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Tagged ,
на горе