Зодиите, които са склонни да изневеряват повече от веднъж
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са склонни да изневеряват повече от веднъж

Много хора са склонни да изневеряват на човека, когото уж обичат.  При някои това е плод на моментна слабост, за която съжаляват до края на живота си. Други обаче умишлено имат афери с ясното съзнание, че това може да нарани човека до тях. Обикновено именно те са тези, които бих кръшнали на партньора си повече от веднъж. Това може да означава, че те биха изградили трайни отношения с любовницата си или вместо това биха сменили няколко различни партньора.

Разбира се, всеки има своя собствена дефиниция за изневяра. Има безброй различни поведения, които могат да бъдат класифицирани като такава. За някои това е само физическият акт, докато за други много важни са емоциите, които се влагат.

В допълнение с особеностите на всяка връзка, астрологията също има някакво отношение към поведението на тези хора.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание 

Представяме ви четирите зодии, които са склонни да изневеряват на партньора си повече от веднъж.

Овен

Родените под знака на Овен са страстни и интензивни, но могат да бъдат донякъде безразсъдни. Те ще лъжат до последно, без да обмислят последствията. Ако хвърлят око на някого, те биха флиртували с него. Нещо повече, те дори биха предали постоянния си партньор, за да го спечелят. Ето колко прибързан и ненадежден може да бъде един Овен. И ако наистина харесват някого, може дори да изневерят на половинката си много пъти с въпросния човек..

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Винаги този, който слага край на една връзка е лошият герой

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Везни

Везни, които изневеряват, правят всичко в опит да намерят това, което чувстват, че не получават от своя партньор. Тъй като обичат да разрешават спорове, Везните са добри лъжци. Като кардинален знак на зодиака, Везните са умели да поддържат леки взаимодействия и разговори. Дори и да са в сериозна връзка, по природа Везните са флиртаджии и това не може да се изкорени толкова лесно от тях.  Ето защо те постоянно се опитват да свалят някого и затова са склонни многократно да изневеряват на партньорите си.

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Близнаци

Импулсивността и ефирната личност на Близнаците може да ги изкушат да се скитат и експериментират. Ето защо те също се борят с ангажираността и могат да кривнат от партньора си. Близнаците обичат да разполагат с различни възможности, защото могат да бъдат донякъде нерешителни. По характер хората от тази зодия са изключително динамични и влияещи се от промените. Те няма да се поколебаят да прекратят връзка, ако бъдат хванати в изневяра. Нещо повече – това дори би ги улеснило, вместо постоянно да търсят начини да прикрият действията си.

Козирог

Вътре във всеки Козирог има човек с игрива и бунтуваща се природа. Представителите на тази зодия са много склонни да изневеряват на човека до себе си. Те се борят с дългосрочни романтични ангажименти, защото се плашат от сериозното обвързване. Поради своята практична природа и таланта си за потайност, Козирозите едва ли ще бъдат хванати в изневяра. Просто те са повече от способни да прикриват връзката си и да ги пазят в тайна от цялото им обкръжение.Тези хора са склонни да изневеряват многократно, защото има най-голяма вяра в способността си да избягват подозрението. Те са сигурни, че добре прикриват следите си и винаги ще им се размине. Понякога обаче плановете им се объркват и те са хванати в крачка, когато най-малко очакват.

Открий с лекота пътят към щастието

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе