предложи брак
Любов и партньорство

Как да го подтикнете да ви предложи брак

Ако сте от дълго време с партньора си, вероятно се чудите кога той ще ви предложи брак. Може обаче той все още да не е готов за това или просто да не знае как да подходи, а да му кажете директно за това понякога може да убие романтиката в този иначе специален момент. Затова трябва да проявите малко изобретателност.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето как с търпение и последователност да покажете на половинката си, че вие сте човекът за него и той сам да поиска да ви предложи брак:

Бъдете там за него

Когато един мъж обича някого, всичко, което иска, е партньорът му да бъде до него в трудни и тежки моменти. Кажете му, че го обичате и че независимо от всичко, той винаги ви е подкрепял. Подкрепяйте го, давайте му ухо, когато иска да поговорите, и оценявайте малките жестове, които прави за вас. По този начин ще укрепите вярата му в силата на любовта и това може да сбъдне желанието ви той да ви предложи брак.

предложи брак
Как да го подтикнете да ви предложи брак

Бъдете добър слушател

Понякога мъжете се опитват да дават и фини намеци защо не им харесва мисълта за брак. Може би се страхуват от отговорностите, които идват заедно с него, или може би не са сигурни дали искате същото. Ако вашият мъж се опитва да ви говори за своите страхове и несигурност, поговорете с него, като държите настрана всяко осъждане. Осъществявайте активна комуникация с него и изслушвайте всичко, което има да каже. Това може да ви помогне да разберете защо не иска да ви предложи брак и може да ви помогне да планирате по-нататъшни действия, за да го накарате да повярва в брачната институция.

Изградете връзка със семейството му

Бракът не е само съюз между двама души, но и съюз между две семейства. Всеки от нас високо цени семействата си в сърцето си – така че, за да накарате мъжа си да ви предложи брак, започнете да изграждате сладка и истинска връзка с членовете на семейството му. Запознайте се с близките му, говорете си или ги поканете у вас – сближете се с тях, за да покажете на мъжа си, че с цялото си сърце инвестирате във връзката и че семейството е ваш приоритет. След като семейството му ви опознае, може да го помоли да падне на колене и да ви предложи брак.

предложи брак
Как да го подтикнете да ви предложи брак

Обърнете внимание на себе си

Когато влезем във връзка, всичко е свързано с „нас“, а не с „мен“. Много пъти сме толкова заети да се грижим за партньора си, че забравяме да дадем приоритет на себе си и на своите нужди. Няма значение дали се срещате от месеци или от години – не спирайте да се грижите за себе си. Под това нямаме предвид, че трябва винаги да носите много грим или модни дрехи. Но не се правете на прекалено „удобни“, а се хранете здравословно, спортувайте и се съсредоточете върху целите си, за да запазите съблазънта на мъжа. Това също така ще покаже, че извън връзката имате свой собствен живот и сте независими във всяко едно отношение. А повярвайте ни, да си независим е черта, която винаги се оценява.

Планирайте пътуване с него

В забързаното ни ежедневие много пъти сме затрупани с толкова много дейности, че не ни остава време да мислим за нищо друго освен за работа. Ако усещате, че мъжът ви има сериозно отношение към вас, но не е в състояние да мисли да ви предложи брак заради натоварения график, знайте, че е време да разчупите монотонността и да планирате изненадващо пътуване, за да се отпуснете. Можете да отидете на място, което той е планирал да посети, или да предизвикате романтика, като посетите място, на което сте отишли за първи път като двойка. Красивите пейзажи, обстановката и дългите разговори, когато двамата сте сами, ще върнат искрата във връзката ви и може да го накарат да ви предложи брак.

Вижте още:

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Отървете се от ограничаващите вярвания: Отключете истинската си вътрешна сила!

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

Tagged , ,
на горе