готови на всичко за любовта
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са готови на всичко в името на любовта

За любовта човек прави неща, за които дори не е подозирал. Някои хора дори оглупяват от това вълшебно чувство и вършат неща, които не са си и представяли, че биха направили някога в живота си. Понякога, разбира се, това не е нужно и всичко между двамата върви в идеална хармония, но друг път единият трябва да положи повече усилия, за да спечели сърцето на своя възлюбен.

Струва ли си обаче рискът в името на любовта?

Способността да обичаш и да даряваш любов е едно от най-висшите способности на хората, затова отговорът на този въпрос е категоричен – ДА!

 

Има три зодии, които са в етап от живота си, в които са готови на всичко в името на любовта. Ето и кои са те

 

Овен

Правили сте го преди и ще го направите отново – ще рискувате всичко в името на любовта. Вие вярвате дълбоко в принципа, че се живее веднъж и знаете, че това загадъчно чувство е нещо, което прави всеки опасен ход и риск в живота да си струват. Вие сте истински романтици и както в приказките, сте готови да преминете през всички изпитания на пътя ви, за да стигнете до човека на мечтите си. Овните не си падат по спокойния живот, след като могат да правят нещата по много по-вълнуващ и забавен начин. Те са готови да захвърлят всякаква предпазливост в името на една страстна и изпепеляваща любов. Дори и да знаят, че има риск да бъдат наранени, те са готови да го поемат, защото знаят, че ще си заслужава.

Дева

Девите обикновено преценяват внимателно всеки детайл, преди да направят следващия си хор. Просто това е в природата им. Те обаче са готови да рискуват всичко в името на любовта. Разбира се, не очаквайте от тях да играят на сляпо, а да преценят всички възможни последици от действията си. Не, че това би ги спряло, но все пак искат да са подготвени за всеки вариант. Дори и всичко да им подсказва, че ще си навлекат неприятности, Девите са твърдо решени да се хвърлят в битката, когато искат някой човек в живота си. По този начин те искат да покажат на обекта на желанията си, че си заслужава да бъдат заедно. Да, вероятно това противоречи на идеята за спонтанност, но все пак целта оправдава средствата, нали така…

Стрелец

За разлика от Девите, които внимателно обмислят действията си, Стрелците не действат по този начин. Те не си оплитат предпазна мрежа в случай на неуспех, защото вярват, че всичко, което правят в този живот, е планирано така, че да се получи по най-перфектния начин. Сякаш не са научили нито един житейски урок. Въпреки всичко, те са готови отново да поемат този риск, тъй като изпитват чувства към някого, за когото не са напълно убедени, че е на същата вълна като тях. Може да почувстват, че трябва да докажат нещо на този човек, за да го накарате да се чувства по-сигурен, че е с тях. Просто Стрелците не могат да си представят живота без другия и затова са склонни да положат повече усилия, за да го съблазнят, впечатлят и очароват. Това е рискован ход, защото целият ви свят е поставен на карта тук, но звездите са подредени така, че вероятно ще успеете.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе