Ето кои мъже са склонни да изневеряват. Дами, бъдете внимателни

Ето кои мъже са склонни да изневеряват. Дами, бъдете внимателни
Любов и партньорство

Ето кои мъже са склонни да изневеряват. Дами, бъдете внимателни

Всяка една жена си мечтае да бъде с мил и любящ партньор, който истински да я обича и уважава. Да бъде верен, лоялен и откровен към нея. Едва ли има човек, който да не е съгласен с твърдението, че изневярата не е правилна, но въпреки това много хора изневеряват.

Но как се разпознава истинският измамник? Повечето от тях се прикриват зад фалшив образ на всеотдаен и любящ мъж, чиято жена никога няма да предположи, че той би ѝ изневерил. Въпреки усилията, които полагат неверните мъже, за да не бъдат разкрити е възможно да ги хванем в „действие“.

В тази статия ще разгледаме трите класически типа мъже, които са склонни да изневеряват, както и предупредителните знаци, за които трябва да внимавате.

Дами, бъдете внимателни. Пълно доверие може да имате само и единствено на себе си и на никой друг. Животът е пълен с изненади, понякога не чак толкова приятни. А не мисля, че има жена, която да се зарадва на новината, че нейната половинка върши мръсотии с други жени зад гърба ѝ.

 

Ето кои мъже най-често изневеряват на своите половинки.

 

Опортюнистичният мъж

Опортюнистичният мъж е склонен да излага интереса си в ущърб на другите чрез няколко типа поведение като манипулация и лъжа. В този случай този тип мъж най-често се възползват от наивността и любовта на жената.

Има често срещано погрешно схващане, че изневярата винаги произтича от недоволството у дома, но истината не е толкова черно-бяла.

Детективската агенция за разузнаване на Лос Анджелис подчертава това:

 

„Статистиката показва, че 56% от мъжете и 34% от жените, които извършват изневяра, оценяват браковете си като щастливи или много щастливи. Това прави причината, поради която хората изневеряват, малко по-трудна за анализиране и разбиране.“

Изглежда, че може мъжете да са напълно щастливи във връзката си, но все пак в крайна сметка да изневеряват или да имат тайна връзка с друга жена.

Всъщност едно проучване, разглеждащо причините, поради които мъжете изневеряват, отбелязва, че 70% от участниците твърдят, че факторите на ситуацията са ключово влияние.

Според друго проучване 74 % от мъжете твърдят, че биха изневерили на своите половинки ако никога няма да бъдат хванати.

Но по всичко е ясно, че изневярата е признак на безразсъдство.

Ето на кои възможности е най-трудно да устои опортюнистичният мъж:

– Жена или колежка, която го съблазнява и подхранва егото му.

–  Жена, която директно му предлага да спи с нея.

– Пиянска изневяра, в която няма очаквания, нито е планирана.

Класическия играч

Може да му хареса да очарова някоя друга в леглото заради това, или защото смята, че има силно сексуално желание, което се нуждае от задоволяване.

Той често е невероятно харизматичен и говори сладко. Той е човекът, на когото е трудно да се устои — забавен, вълнуващ и уверен.

Вниманието, което получава от чуждите жени го кара да се чувства още повече уверен и му придава самочувствието на харесван и интересен мъж, който винаги вълнува женската аудитория. Той оправдава изневярата с високото си либидо и намира за напълно нормално подобно действие. В никакъв случай за него аферата с чужда жена не е емоционално предателство, а просто задоволяване на сексуалните му нужди.

Този тип мъже никога не чувстват вина.

Зад очарователния фалшив образ му липсва истинска съпричастност в ситуации, в които ви е разочаровал. Фокусът му обикновено е върху собствените му нужди и желания. Така че ако имате връзка с такъв мъж не очаквайте нито подкрепа, нито упора. Защото няма да ги получите.

Разочарованият мъж

Разочарованият мъж изневерява, защото чувства, че нуждите му не са задоволени в настоящата му връзка. И той не се чувства удовлетворен от своята партньорка. Вижда себе си като лишен по някакъв начин, сексуално или емоционално. И се изкушава да потърси навън онова, което вкъщи му липсва. Ако излизате с такъв тип мъже трябва да полагате грижи и да задоволявате сексуалните им нужди. Защото също като жените и те могат да се почувстват отхвърлени и нежелани. А точно това чувство ги подтиква към изневяра.

Не само сексуалните разочарования карат разочарованият мъж да изневерява. Може също да се чувства емоционално разочарован от връзката си. Емоционалната връзка между партньорите е изключителна важна за здравите отношения, които имат. Допуснат ли тя да бъде разрушена е много трудно да опазят връзката си, дори и да се обичат.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе