15 правила за перфектна връзка. Опитайте се да ги следвате и ще бъдете изненадани от резултата

15 правила за перфектна връзка. Опитайте се да ги следвате и ще бъдете изненадани от резултата
Любов и партньорство

15 правила за перфектна връзка. Опитайте се да ги следвате и ще бъдете изненадани от резултата

 

Има правила, които ще помогнат за развитието на нова връзка, както и ще ви позволят да изведете съществуващите взаимоотношения на ново ниво, правейки ги по-силни и по-дълбоки. Тези  правила не трябва да се спазват безпрекословно, но е добре да се препрочитат и да се опитват, ако е възможно, без да се пропуска нищо.

 

ПРАВИЛА ЗА ИДЕАЛНИ ОТНОШЕНИЯ

 

1. Необходимо е да се опитате да обичате партньора си не заради неговите действия , а просто заради това, което е. Това е така нареченият принцип на безусловната любов, която винаги присъства между майката и детето и трябва да бъде между мъжа и жената, ако наистина искат да бъдат заедно.

2. Необходимо е да се опитате да мислите от гледна точка на партньора или от гледна точка на двойката, а не от гледна точка на себе си.

3. Достатъчното количество комуникация ви позволява да направите отношенията по-силни, така че не пренебрегвайте важността да обсъждате помежду си някои на пръв поглед незначителни въпроси .

4. Въпреки факта, че партньорите трябва да прекарват много време заедно, те също трябва да имат някакво „лично пространство“, т.е. време за срещи с приятели, спорт, хобита .

5. Не се приемайте за даденост, защото това е сигурен път към никъде. Винаги трябва да се опитвате да се изненадате и угодите един на друг , да се стремите да правите мили жестове един на друг, непрекъснато да доказвате любовта си и да печелите любовта на партньора.

6. В момент, когато възникнат трудности в живота на един от партньорите, другият задължително трябва да „даде рамо“ и да осигури подкрепа . Трудностите и различни видове проблеми често са един вид изпитание на отношенията и ако партньорите се държат правилно, те могат да укрепят съюза.

7. Никога не трябва да уреждате отношенията си публично , да с порите и да се обиждате, но не е нужно да се въздържате от показване на положителните си чувства пред другите.

8. Външният вид е едно от условията за привлекателност, включително сексуалност, така че партньорите, дори и да са заедно от дълго време, не трябва да забравят за необходимостта винаги да изглеждат добре един за друг. Липсата на грим за жената у дома е нормално нещо, но невчесаната коса, размъкнатите и мръсни дрехи и лошата миризма на тялото са напълно неприемливи.

9. Правете си комплименти, признавайте любовта си, възхищавайте се и благодарете. Като цяло, не се колебайте да изразявате своите положителни чувства и емоции.

10.Половият живот  на двойката трябва да е редовен , но не трябва да се извършва по някакъв конкретен график и се превръща в рутина.

11.Не забравяйте за необходимостта да празнувате рождените си дни , но и специалните дати, които са се превърнали в запомнящи се етапи от формирането и развитието на отношенията – датата на запознанство, датата на първата целувка или първата интимност, датата на сватбата или зачеването на дете.

12. Научете се да прощавате и да не помните обидата , защото само в този случай можете да разчитате на факта, че връзката ще бъде силна и ще продължи дълго време. Приемете за правило да не се ядосвате повече от няколко часа и, събуждайки се сутрин, забравете за всички оплаквания и кавги от вчера.

13. Уважавайте партньора си, ценете неговото мнение, не се опитвайте да критикувате.

14. Доверете се, не ревнувайте за дреболии.

15. Научете се да прекарвате времето си заедно по начин, който е интересен и за двамата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе