в живота на жената няма случайни мъже
Любов и партньорство

В живота на жената няма случайни мъже

Много жени се молят да срещнат в живота си достоен мъж. Обикновено дори се счита, че тази среща е нищо повече от случайно събитие, което по никакъв начин не зависи от нас. Че се случва само по себе си. Но … така ли е, наистина?

По женския път няма случайни мъже, категорични са езотериците.

Подобно мислене /за случайното събитие/ принуждава жената да се представя като „ловец“, като самовлюбена прелъстителка, недотам умна блондинка и всичко друго, но не и жената-Богиня, за която мечтае всеки мъж.

Същото това мислене кара жените да търсят, да чакат, да хващат, да съблазняват, да се борят, да чакат тъжно, дори да изпадат в депресии – все неща, които са противопоказни за една истинска дама.

Но ако трябва да вярваме на езотериката, то нито един мъж не попада случайно на своята жена. Той отива при тази, която му кореспондира както вътрешно, така и външно.

Ако тя не се уважава, съдбата ще й изпрати мъж-диктатор.

Ако тя не знае какво иска в живота, тогава ще срещне мъж, който няма да й позволи да прави това, което иска.

Ако е депресирана, ще „получи“ мъж, който да я потисне.

Всичко, което ни се случва отвътре, мъдрата майка Вселена го отразява отвън, чрез уж случайни хора, събития, приятели и най-вече чрез най-близкия до нас човек – „нашия човек“.

Всичко това се случва така, защото всяка жена трябва да премине през „уроците“ и да се сдобие с качествата, които й липсват.

Ако няма достатъчно смелост – мъжът ще я кара да се страхува.

Ако й липсва цел в живота – мъж ще я обърка още повече.

Ако в сърцето й няма любов към самата себе си – мъжът ще й вмени вина.

Тоест, както казват, „Каквото повикало – такова се обадило“.

И обратно, колкото по-близо е жената до собствената си хармония и баланс, колкото по-добро е нейното самочувствие, толкова по-позитивно е настроението й и отношението й към света. Толкова по-добре тя познава себе си.

Колкото повече се обича, толкова по-стойностен мъж ще срещне в живота си.

Мъжът е преди всичко партньор, който ще отразява всички най-слаби страни на жената, най-фините нагласи на душата й.

Колкото повече научаваме за себе си, за душата си, за целите си, за емоциите си – толкова по- добър мъж ще влезе в живота ни.

За да подкрепят твърденията си, езотериците ни насочват към конкретни примери – всеки познава нещастни жени, които са имали много връзки с мъже и няколко развода или раздели.

Това е така, защото в живота им влизат едни и същи типове мъже.

Ако първият е бил пияница, вторият ще бъде мързелив, третият – болен, четвъртият – мамино синче.

И всички тези слаби типове мъже в живота й означават само едно –  че просто жената привлича точно такива!

Че нейният вътрешен свят не е оформен и тя не е готова да приеме стойностен, силен, грижовен мъж, тъй като самата тя не е „цяла“, не се обича. Затова тя привлича тирани, предатели, повърхностни хора – всички тези качества, които самата носи в себе си.

Изводът е един – както се отнасяме към самите себе си, такъв ще бъде и нашият мъж.

Защото любовта е възможна изключително между двама души, а не между празни сърца.

Ако инвестирате енергията си в себе си, във вашето саморазвитие, тогава никога няма да загубите, съветват ни експертите.

Затова, преди всяка жена да мисли за мъж в живота си, тя първо трябва да намери себе си, да се научи да се обича и цени.

И чудото ще се случи.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе