ВЯРНО ИЛИ НЕВЯРНО?
Интересно

ВЯРНО ИЛИ НЕВЯРНО?

 

 

   

    Вярно или невярно“ има такава детска игра. Тя е забавна, но в света на възрастните това не е игра, а факти от действителността. Ще се опитаме да  отговорим на някои твърдения. Но за всеки отговорът може да бъде различен, в зависимост от това как се случват при него нещата.

   

    Вярно ли е, че жените обичат шоколад? Повечето го обожават! Има и такива, за които не е чак такова изкушение, но все пак обичат да си го похапват.

 

    Вярно ли е, че жените са романтични? Тук отговора май ще е отрицателен. Като ли, че отмина времето, когато жените мечтаеха и се надяваха да имат своята приказка. Но всъщност може и да са останали и романтички.

 

    Вярно ли е, че мъжете търсят жени, които приличат на майка им? Това може би е вярно, но се случва несъзнателно. Те не търсят целенасочено тази прилика, но в крайна сметка, така се получава.

 

    Вярно ли е, че мъжете харесват секси жени? На първо четене това е така, но с времето изискванията им започнаха да се променят. Освен сексапилни, мъжете искат жената до тях да бъде красива и успешна!

 

    Вярно ли е, че с какъвто се събереш такъв ставаш? Да, това може би е вярно. Хората си влияят един на друг и се променят взаимно.

 

    Вярно ли е, че в любовта и във войната няма правила? Има много случаи, които доказват това твърдение. Затова побеждавайте, в противен случай, ще се задоволите с малко.

 

    Вярно ли е, че пари при пари отиват? Това е повече вярно, от колкото невярно. Тоест когато спечелиш пари, започваш да искаш да имаш повече. Търсиш начин да ги задържиш под една или друга форма.

 

    Вярно ли е, че няма случайни неща? Отначало ние не го осъзнаваме, но това е мистериозен и абсолютен факт, нищо не се случва без да е начертано и без причина.

 

    Вярно ли е, че ако нещо може да се обърка, то се обърква? Това е изпитан  закон на Мърфи. Всеки човек е изпадал в такава ситуация.

 

    Вярно ли е, че няма вечни приятели, има вечни интереси? Да, така е за съжаление, особено сега в днешно време, когато човек за човека е вълк. Щастливи са тези, които наистина имат приятели, доказали подкрепата си във времето.

 

    Вярно ли е, че няма невъзможни неща? Тук трябва всеки поотделно да отговори …. оставяме ви да си помислите и да прецените повече възможни или повече невъзможни неща сте постигнали.

Tagged , , , , ,
на горе