след раздяла
Любов и партньорство

Три съвета как да си върнете любовта му след раздяла

Периодът след раздяла е много тежък за много хора. Независимо дали става въпрос за лош момент, спор или дори изневяра, има няколко причини, поради които връзките приключват. Въпреки това чувството за изгубена, остава все така болезнено.

Тъжната истина е, че не всички раздели са взаимни. Единият от вас може да се радва да се освободи от оковите на връзката. Другият обаче може да се вкопчва със сълзи за счупените парчета на сърцето си.

Така че, ако искате да си върнете любовта на бившия си след раздяла, прочетете няколко съвета, които да ви помогнат да го постигнете:

Сдържайте емоционалната си подкрепа.

Не всяка раздяла е нещо сигурно, което не може да се промени. Понякога сърцата могат да бъдат непостоянни в решенията си след прекратяване на връзката. Може да има незабавно съжаление или дори облекчение от страна на бившия ви. Липсата на постоянна подкрепа и контакт с вас след раздяла може да го накара да се поколебае за решението си. Ето защо би било добра идея да спрете да общувате толкова, когато в крайна сметка той реши да ви остави. Това ви дава пространството, от което се нуждаете, за да се излекувате от раздялата. От друга страна отсъствието ви от живота му може да го накара да поиска да преосмисли решението си. Той скоро може да започне да жадува за тези късни нощни телефонни обаждания и емоционална подкрепа, които сте му предложили с готовност. Не се изкушавайте да му се обаждате през пет минути и да му пишете постоянно, за да го накарате да почувства липсата ви.

Не му позволявайте да ви използва.

Динамиката във всяка връзка не се основава непременно на равенство. Причината е, че може да има партньор, който се грижи повече за отношенията от другия човек. След раздяла именно това е човекът, който ще се почувства по-наранен. Той ще е готов да изпълни всяка прищявка или молба на другия с надежда за помирение. Така че трябва да внимавате да не угаждате за всичко на бившия си, за да не бъдете наранени. Отстоявайте себе си и откажете да бъдете използвани. Това ще го накара да ви уважава повече и може да отвори вратите за събиране, ако още го искате.

Бъдете заети и щастливи от живота си.

Малко неща привличат хората толкова, колкото щастливата душа. Така че, запълнете дните си с дейности, които винаги сте искали да преследвате преди да имате сърце. Заемете се с нови хобита и се пазете от мислите за болка. След като посрещнете щастието в живота си, ще станете като съвсем нов човек. Отчаянието ще ви е чуждо и вероятно той също поиска да се върне.

Наясно сме, че тези методи да си върнете бившия след раздяла изглеждат малко нетрадиционни. Няма обаче да си помогнете, ако постоянно тичате след него и плачете от мъка. Никой не обича хора, които се самосъжаляват, а така вредите и на себе си. Колкото и да ви е трудно, търсете позитивната страна на всичко. Така има по-голям шанс да си го върнете, а ако не – поне по-бързо ще минете през този тежък период.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе