Как да украсите всекидневната за Коледа?

Как да украсите всекидневната за Коледа?
Идеи за дома

Как да украсите всекидневната за Коледа?

Както за приятелите, така и за семейството, събирането по време на Коледа около коледното дърво или както ние му казваме, коледна елха, е отличителният белег на празничния сезон.

Ваканционните спомени се създават в хола. Диванът се препълва с пълни сърца, когато семейството и приятелите се събират от близо и далеч. Споделяме истории и си спомняме, хапваме сезонни екстри като кора от мента и горещо какао. Всекидневните осигуряват място за поставяне на бисквитки за Дядо Коледа, за бърз поглед в чорапите и подрязване на елхата.

Възползвайте се максимално от празниците, като разпръснете магия из цялата всекидневна. Не започвайте и не спирайте при дървото. Нашата колекция от коледни идеи за хол има по нещо за всеки стил. Вдъхновете се да създадете своя собствена версия на празнична страна на чудесата за фона на ценните спомени от тази година.

Как да подредите масата за Коледа?

Вкусни постни зелеви сарми за Бъдни вечер

 

Как да украсите всекидневната за Коледа?

Цветна коледна всекидневна

Похвалете се с бохо стил в хола си през този празничен сезон. Този красив розов привкус на типичния коледен декор включва пампас трева, голям гирлянд с дървени мъниста, руж цветове и естествени акценти. Широка гама от четки за бутилки добавят игривост и лесен дисплей на масата на дивана. Поръсете кремави акценти в пространството за леко, ефирно усещане за празника Коледа.

Коледна всекидневна в червено и бяло

Коледа
Как да украсите всекидневната за Коледа? снимка: pinterest

Вдъхновена от класическото пурпурно червено и свежото бяло на хлебния канап, тази коледна всекидневна е изпълнена със стилни акценти. Класическа борова гирлянда, галванизирана яка за дърво и вечнозелен венец добавят прости празнични щрихи, като същевременно позволяват на коледната елха да блести. Тайната на буйното дърво е да го декорирате на слоеве – вземете нашите инструкции стъпка по стъпка за подрязване на дървото. Коледа в червено и бяло е класика.

Подчертайте своята камина

Коледа
Как да украсите всекидневната за Коледа? снимка: pinterest

Най-уютната част от всеки хол е камината, така че ако къщата ви има такава, подчертайте я съответно. При избора на украса за камината за Коледа добавете зелен гирлянд върху полицата на камината и добавете топли светлини, за да изиграе цвета на огъня.

Създайте гора от мини дървета

Коледа
Как да украсите всекидневната за Коледа? снимка: pinterest

Облечете изцяло бяло пространство с огромен гирлянд от магнолия (окачен да рамкира цялата зона на камината, а не само огнището), ярки червени акценти и редица очарователни мини дървета. Пресни зелени ябълки, пъхнати през камината, добавят сезонен цвят.Ограничаването на палитрата до червено и зелено в едни и същи тонове гарантира, че всички различни компоненти работят заедно по рационализиран начин за подходяща украса за Коледа.

Добавете малко блясък

Големи златни шишарки обграждат тази симетрична подредба на камината, докато аранжировката от червени рози на върха на камината добавя жизненост към пространството. Независимо дали ги търсите сами или ги взимате от магазина за занаяти, има толкова много начини да проявите творчество с шишарки за празниците. От блестящи до селски те са подходящата украса за Коледа.

Добавете въздействие с ярки цветове

Едно от многото прекрасни неща за украсата за Коледа е, че наистина има тема за всеки. Някои хора обичат да правят всичко възможно, докато други предпочитат малко по-фин подход. Повечето от нас вероятно са някъде по средата и има толкова много начини да отидете по средата, без да жертвате стила.

Ако имате бяла цветова схема, няколко внимателно обмислени цветови нюанса ще направят разликата в създаването на перфектния коледен декор за всекидневна. Изберете по-големи от средните вишневочервени дрънкулки, за да подчертаете дървото, запълвайки празнините с бели или прозрачни декорации.

Изберете зелена тема

Коледа
Как да украсите всекидневната за Коледа? снимка: pinterest

Зеленото не отива абсолютно никъде в интериора – от стените, през мебелите до аксесоарите, това е популярен нюанс във всички идеи за всекидневна с причина. Не само изглежда страхотно, но тъй като напомня на природата, всъщност се казва, че ни прави по-спокойни и дори по-креативни.

Използвайте тази креативност в зелена стая, като я използвате като основа за вашия коледен декор за всекидневна. Съобразете вашите декорации за Коледа и опаковки със сенките, които вече са в стаята. Металните и белите са страхотни за съчетаване с това за съвременен външен вид, но стойте далеч от добавянето на червени, освен ако не искате да вземете нещата в по-традиционна посока.

Tagged , , , ,
на горе