Напук на твърденията – връзката от разстояние може да съществува

Напук на твърденията – връзката от разстояние може да съществува
Любов и партньорство

Напук на твърденията – връзката от разстояние може да съществува

Всички сте чували, че връзките от разстояние не продължават дълго. Може би месец или два, но не повече. Когато километрите разделят двама души, любовта е тази, която ги събира. А ако е истинска, тя ще устои на всичко и ще продължи да съществува.

Понякога така се случва, че пътищата на двама души се разделят. Нова работа в друг град или университет на стотици километри от него. И ти нямаш избор. Решаваш да поемеш по този нов път, но в същото време и не искаш да загубиш него. И не следва раздяла. Грешно е твърдението, че една връзка е истинска тогава, когато и двамата гледате в една и съща посока. Ами ако имате различни мечти и цели, но се обичате? Не е задължително любовната ви приказка да свършва тук. Има още много моменти, които ви предстоят да изживеете заедно.

И двамата може да следвате целите си и да се подкрепяте. Ти – него. Той – теб. Може да бъдете опора един за друг. И сила. Не е нужно да гледате в една и съща посока. А просто да се обичате. И да не позволявате на километрите и другите неща да застанат на пътя ви. Лоялността и предаността са по-важни от всичко останало. И ако успеете да ги опазите, любовта ви ще устои на разстоянието и на всички останали перипетии, с които ви срещна животът.

Представяме ти знаците, които показват, че той е сериозен към теб и те обича, въпреки километрите, които ви разделят.

Уважава твоите ценности и вярвания

Подкрепя те. Уважава твоите ценности и вярвания. Кара те да вярваш в твоите мечти и още повече – вдъхва ти куража да ги последваш. Дори и това да означава, че по този начин ти ще си далече от него. Той поставя твоето щастие и мечти на първо място. Готов е да те чака толкова, колкото трябва. Защото знае, че ти си много по-важна от всичко друго.

Показва признателност

Той не те приема за даденост, нито за собственост, дори и да сте от дълго време заедно. Но при връзката от разстояние това става по-трудно. И той все по-често започва да ти казва колко те обича и колко е благодарен, че си в живота му. Може и на моменти да изглежда леко досаден, но не му се сърди. Липсваш му и това е единственият начин да ти покаже, че си важна за него. Не пести думи, нито чувства. Ако и ти усещаш това, което и той – сподели му го. Може би по този начин той ще се почувства по-добре и спокоен.

Открито споделя чувствата си

Той няма притеснение да бъде открит пред теб. Ясно заявява чувствата си без да се опасява, че ще изглежда като мъж под чехъл или като малко дете. Когато той иска да ти сподели как се чувства, дори и когато е тъжен, това означава, че държи на теб и иска всичко между вас да е открито и да няма никакви тайни. Само по този начин ще успеете да запазите вашата връзка, за която сега трябва да полагате много повече грижи и усилия тя да съществува.

Планове за бъдещето с теб

Въпреки връзката от разстояние и трудностите, пред които километрите ви изправят, той не спира да планира бъдещето в което присъстваш и ти. Това е повече от ясен знак, че този мъж държи истински на теб и няма никакви намерения да прекъсва връзката, дори и тя да е от дистанция. Винаги има начин и той би направил и невъзможното, за да продължи да бъде до теб.

Той те обича и има сериозни намерения към теб. Да, може би сега не сте всеки ден заедно, но така се налага. Има нужното търпение, за да те чака и няма търпение да заживеете заедно.

Постоянно те посещава

Независимо от стотиците километри, които ви разделят, всеки път, когато му се отдаде възможност – той идва при теб. Защото ти си по-важна от всичко друго на този свят за него. Няма значение пълният му график с ангажименти или това, че пренебрегва останалите си приятели и близки. За него единственото, което има значение е твоята усмивка, а знае, че той е причината за нея. Ако постоянно те търси и при първа възможност те посещава, трябва да бъдеш сигурна, че този човек те обича повече от себе си. И има сериозни намерения към теб, независимо от разстоянието, което ви разделя. Предполага се, че километрите, които стоят между вас, трябва да усложнят връзката ви и бавно да изстинете един към друг. Но напротив. Те дори правят обичта ви още по-силна и истинска. И той всеки ден тръпне в очакване да види красивите ти очи. Толкова те обича.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе