водолей-хороскоп з
Астрология

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за август 2023

Водолей-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Водолей? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Водолей-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

СКОРПИОН-хороскоп за август 2023

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

Водолей-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей-хороскоп за август: Време е да обновите изцяло живота си. Отървете се от всичко излишно, направете одит в приятелска среда и преоценете материалните ценности, на които сте разчитали досега. В отношенията си с хората около вас бъдете търпеливи, самообладани и подчертано учтиви. Не се обезсърчавайте, четете жизнеутвърждаващи книги. Избягвайте контакт с негативни хора и се опитайте да не провокирате никого към негативни емоции.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Животът е прекрасен!“

Водолей-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Водолей-хороскоп за август: Здравословното състояние не предизвиква сериозно безпокойство. Въпреки това, тези, които имат някакви хронични заболявания, трябва да бъдат нащрек. Направете анализ, дали тялото ви не чувства недостиг на витамин С, каротин и селен. Не забравяйте, че вашето настроение и ход на мисли пряко влияят върху това как се чувствате.

За късмет и успех по всички въпроси, звездите препоръчват да поработите малко върху имиджа си и да го приведете в съответствие с вътрешното си състояние.

Водолей-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей: В любовните отношения ще трябва да се вземат трудни, но глобални и отговорни решения. За тези, които търсят сродната си душа, през първата половина на август звездите обещават приятни романтични събития. Възможни са интересни срещи и запознанства. И навсякъде много внимание от противоположния пол. Не се надявайте обаче и не правете планове за далечно бъдеще. Запомнете: засега не посвещавайте никого на обстоятелствата от личния си живот, за да не изплашите щастието.

Семейните Водолеи трябва да положат усилия за укрепване на отношенията с близките и поддържане на огъня в огнището. Въздържайте се от екстравагантни действия, не бързайте да правите заключения, не изгаряйте мостове.

Водолей-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Водолей: В бизнес делата нека всичко върви както обикновено. Пикът на бизнес предложенията е планиран за първата половина на месеца, а идеите, които идват след 24-ти, обмисляйте внимателно и не вземайте прибързани решения – поради влиянието на Меркурий. Звездите предупреждават: върху вас може да се стовари лавина от завист. Дръжте се с достойнство, избягвайте конфронтация, не скандализирайте. И за да лишите недоброжелателите от причини за атака, бъдете точни.

При работа с пари се изисква строга дисциплина и отговорност. Въздържайте се от дългосрочни заеми, отложете големите покупки и инвестиране на пари в нови проекти. Но би било добре да се справите със стари дългови задължения. И най-доброто време за това ще дойде в навечерието на новолунието, което ще се случи на 16 август.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Дзен помисли: „Сравнението никога не е в полза, дори при очевидните предимства на една от страните. Сравнението е водено от съмнение. Сравнявайки някого или себе си с някого, ние неволно насищаме „красивата проба“ с енергия и ние самите я губим и следователно губим. За да постигнете целта, трябва да станете движение. За да уцелите трябва да станете стрела. За да спечелите, трябва да бъдете себе си. За да спрете да сравнявате, трябва да станете красота в себе си.

Водолей-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

Целият месец ще премине под знака на щастливата карта Десет чаши. Тя казва, че сега животът ви е изпълнен с хармония и любов. Вие сте уверени в бъдещето си, чувствата ви са дълбоки и чисти, вие сте лишени от илюзии и можете обективно да оценявате реалността. Дружелюбието и спокойствието са ключът към успешната работа, отличните отношения в семейството, радостта от общуването с приятели. Картата обещава и познанства, които ще играят важна роля както в професионалната сфера, така и на любовния фронт. Забравете старите оплаквания, отървете се от съмненията, доверете се на съдбата и тя ще ви отведе там, където трябва. Благодарете на света за всяко малко нещо и се наслаждавайте на всяка минута от живота.

Водолей-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за август 2023

Водолей: Звездите ви съветват да контролирате желанието за прекомерен натиск и желанието да напреднете на всяка цена могат да ви навредят. Така че, докато постигате целите си, мислете за хората около вас. Не забравяйте, че е невъзможно да изградите своето благополучие върху провалите на другите. Не е нужно да жертвате никого или нещо заради собствената си амбиция. Дръжте се по-скромно, по-тактично и ще успеете, както мислите и желаете.

КОЗИРОГ-хороскоп за август 2023

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за август 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе