Ваза в декора на дома - 9 идеи
Идеи за дома

Ваза в декора на дома – 9 идеи

Ваза в декора на дома? Звучи чудесно! Ако вашата колекция от тях превзема шкафовете ви, време е да помислите как всъщност можете да изложите всички тези съдове в дома си и да им се наслаждавате, вместо да ги оставяте да стоят зад затворени врати и да събират прах.

В крайна сметка специалните части са предназначени да бъдат използвани и демонстрирани! Добрата новина е, че по същество няма място, в което тя да изглежда неуместна, така че има много възможности да разпръснете любимите си предмети из цялата къща. По-долу са някои от любимите ни начини да ги включите във вашето пространство, независимо дали искате да се справите с кухнята, банята, антрето или друга част от къщата.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

Червени детайли в интериора

5 златни правила за обновяване на дома

Топ 7 трика за красив интериор (СНИМКИ)Как да направите акцентна стена в дома

Ваза в декора на дома – 9 идеи

1.Добавете я към нощното си шкафче

ваза
Ваза в декора на дома – 9 идеи снимка: pinterest

Започнете всяка сутрин с десния крак, като поставите ваза, пълна с ярък, красив букет на нощното шкафче. Настройка като тази ще накара вашето място за сън да се почувства по-скоро като луксозна хотелска стая за нула време. Просто не забравяйте да я поставите достатъчно далеч от леглото си, за да не я съборите случайно, ако посегнете към телефон или чаша вода посред нощ.

2.Направете банята да изглежда по-елегантна

ваза
Ваза в декора на дома – 9 идеи снимка: pinterest

Направете банята си по-елегантна, като поставите ваза до мивката, ако пространството позволява. Независимо дали сте избрали да покажете жив букет или няколко фалшиви цветя, малко докосване като това ще ви помогне много.

3.Добавете я към долната част на леглото си

Ако нощните ви шкафчета са от по-малката страна, винаги можете да поставите ваза, пълна с цветя, на пейка в края на леглото. Просто бъдете внимателни, когато се движите, за да избегнете събаряне на нещо – ако имате домашни любимци или малки деца, настройка като тази може да не е в картите!

4.Поставете я във входа

Вашата входна маса е шансът на вашия дом да направите първо впечатление. Уверете се, че вашето пространство се чувства топло и привлекателно от самото начало, като поставите ваза, пълна с цветя, където посетителите със сигурност ще й се възхищават. Входът винаги е хубаво място за показване на сезонни цветя. През зимата я напълнете с вечнозелени изрезки; през пролетта поставете лалета вътре.

5.Внесете чар в кухнята

ваза
Ваза в декора на дома – 9 идеи снимка: pinterest

Кухненският остров винаги е чудесно място за излагане на ваза, независимо дали очаквате компания или не. Като се има предвид колко време прекарвате в кухнята на дневна база, струва си да отделите допълнително време и усилия, за да направите това пространство да изглежда ултра естетически приятно, нали?

6.Поставете я върху масата за кафе

Поставянето на ваза на масичката за кафе ще оживи всеки хол. Оформете любимия си съд заедно с купчина книги, няколко свещника, поднос или каквото друго ви харесва. И не можем да забравим малката ваза с пъпки, която блести на полицата на камината!

7.Не пренебрегвайте празните вази

ваза
Ваза в декора на дома – 9 идеи снимка: pinterest

Дори когато са празни,те могат да изглеждат доста изкусни, когато са подредени до книги и декоративни предмети. Ако нямате свежи цветя под ръка по всяко време, това не е проблем, особено ако цените минималистичния външен вид. Антични изглеждащи като тези са доста популярни в момента и можете да намерите някоя красива ръчно изработена ваза.

8.Оформете своя рафт с цветя

Не сте сигурни как да запълните всеки сантиметър от вградените елементи? Поставянето на ваза на най-долния рафт ще добави цвят и живот към всекидневната. За по-дълготрайна настройка, отидете със сухи цветя в пространство като това, особено ако стаята не получава много естествена светлина.

9.Сложете цветя в ъгъла

Няма остров? Няма проблем! Кухненският плот също е идеално място за излагане на ваза. Ще имате на какво да се възхищавате, докато приготвяте храна и няма нужда да държите тези красиви съдове скрити зад затворени врати.

Tagged ,
на горе