Бродерията – един от последните модни трендове на 2021 година

модна бродерия 2021
Мода

Бродерията – един от последните модни трендове на 2021 година

Най-накрая пролетта настъпи, а с нея пристигнаха и актуалните модни тенденции за топлите дни на 2021-ва година.

Знаете добре, че обикновено, пролетните трендове се застъпват с тези за пролетта, така че нищо не ви пречи да напазарувате по-мащабно и да си купите нещо и за лятото.

Между другото, доста интересна е модната тенденция с бродерия тази пролет. Тя ще е изключително приятна и лесна за комбинации и през лятото. Ето няколко съвета, идеи и пояснения за бродерията, която ще е на фокус през пролетта на 2021 година.

Пълна бродерия от горе до долу

Става въпрос за широки туники или дълги официални рокли, които изцяло ще са изработени от бродерия. Те ще са в нежни женствени цветове, а освен това ще излъчват високо качество под мотото „не на бързата мода“ и ще прокламират идеята за хендмейд уникалните продукти. Особено много ни допадат и гащеризоните от бродерия, които обратно на роклите и туниките, са по-скоро в наситени и тъмни нюанси.

Бродерия със смисъл

Големите модни брандове изнесоха и първите си спортно-елегантни дрехи като тениски и спортни комплекти с бродерия в бохо чик и ретро стил. Това са супер интересни модели, които ще срещнете и по моловете и  бутиците у нас. И дори да не ви се дават много пари за една тениска, когато тя е с бродерия, нещата сякаш се променят, нали?

И последно – бродерия по чантите и обувките

Съвършената изработка на една чанта обикновено си личи именно по нея – бродерията или финото лого, което никога не е лепено, а избродирано. Е, тази година ще видим и доста обувки в този стил, особено маратонките и кецовете за ежедневна употреба. Те ще следват линията на приказните герои, детството и изобщо по-момичешките изпълнения, които можете да носите без значение от възрастта си, защото в крайна сметка е важно на колко се чувствате.

Tagged , , , ,
на горе