БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ: КАК ДА НАПРАВИТЕ ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО ЗА 5 МИНУТИ

Виктория Бекъм
Здраве и красота

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ: КАК ДА НАПРАВИТЕ ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО ЗА 5 МИНУТИ

Ефектът ще бъде по-бърз, отколкото след пластични операции и инжекции

Виктория Бекъм се промени драстично след Spice Girls. За тези, които не помнят, тя беше един от членовете на групата и се изявяваше под псевдонима Posh Spice. По това време за нея често се пишеше в пресата по негативен начин, журналистите критикуваха „големия широк нос“ и „кривите зъби“ на звездата.

След като напусна групата, Вики радикално се трансформира, изтривайки сценичния си образ. Отслабна, сложи си фасети, носът й стана по-тънък, а чертите на лицето – по-изострени. Пластичните хирурзи намекват в интервюта за външния вид на звездата, че Бекъм е направил ринопластика и ендоскопско повдигане на челото.

Звездата признава само за стоматологични интервенции, но твърдо отрича всички лицеви манипулации от хирурзи. Тя казва, че всяка сутрин прави „ринопластика“ и „лифтинг на лицето“ с помощта на грим, потвърждавайки думите си в майсторски класове, които публикува в социалните мрежи. Наскоро Бекъм демонстрира как с помощта на нова тенденция – невидимо контуриране, може да стегне формата на лицето си и да премахне поне 5 години от паспорта си. Резултатът е удивителен. Струва си да обърнете внимание на тази техника.

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ: КАК ДА НАПРАВИТЕ ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО ЗА 5 МИНУТИ

Виктория Бекъм публикува емоционални снимки на Бруклин и Харпър

Виктория Бекъм отрича да си е инжектирала ботокс. Каква е тайната на красотата на бизнес жените?

infomax-logo-50-15-HW Излизат мемоарите на Бритни Спиърс, Барбра Стрейзанд и Илон Мъск

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Какво е невидимо контуриране

Чувайки думата контуриране, мнозина веднага си представят грим в стила на Ким Кардашиян, когато трябва да нарисувате нещо ново на лицето си, като го потъмнявате с помощта на тъмни нюанси на пудра или кремави пръчици с широки линии по периферията и го подчертавате в центъра.

Но тази техника има много недостатъци. Първият е, че гримът може да се забелязва на лицето на дневна светлина, тоест да изглежда като маска. Второ, такъв грим добавя възраст поради факта, че върху лицето се нанасят твърде много потъмняващи продукти. Ако погледнете снимки на млади момичета, които са пристрастени към грима в стил Ким, след преобразяване те изглеждат с 10 години по-стари.

Невидимото контуриране е напълно противоположна техника. Целта е да се използват минимални продукти, които правят изваяните линии невидими за окото, визуално повдигат овала и маскират бръчките. Това е универсален грим за деня и вечерта, най-важното е, че подмладява.

 

Как да направите невидимо контуриране

Преди да започнете контурирането, не забравяйте да изравните текстурата на лицето си – нанесете основа, която ще изглади кожата и ще запълни бръчките, а отгоре нанесете основа.

За невидим скулптурен грим ще ви трябват продукти с кремообразна текстура, защото тяхното покритие и интензитет на цвета се променят по-лесно. Кремообразна пудра с три нюанса по-тъмна от кожата ви или контуриращ стик или бронзант ще ви свършат работа. За нанасяне ще ви е необходима малка плоска четка (като четка за коректор) или четка за вежди под ъгъл, както и четка под ъгъл за смесване на кремообразни продукти.

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Започнете с носа

Виктория Бекъм предлага да започне невидимо контуриране от тази част на лицето, която в нейния случай не оставя журналистите на мира, тоест от носа. Тя демонстрира как носът ви да изглежда изсечен и спретнат, дори ако е естествено много широк и дълъг.

За да направите това, нанесете бронзант върху четката, начертайте тънки линии по протежение на моста на носа, завършващи в основата на веждите, след това нарисувайте очертанията на върха. Разбъркайте старателно с пръсти. Носът моментално става по-тесен и по-къс.

 

Вземете лифтинг на лицето

С помощта на тънка четка с бронзант начертайте линия върху скулата и под скулата, смесете с помощта на ъглова четка, така че да няма преходи или резки линии. След това нарисувайте тънки линии директно под брадичката по протежение на контура и смесете. Тази техника не само ще повдигне овала, но и ще скрие появата на двойна брадичка, ако има такава.

 

Изгладете челото си

Не забравяйте за челото, нарисувайте две линии върху изпъкналата му част и също го смесете. Това ще помогне визуално да симулира ендоскопско повдигане.

Завършете повдигащия грим, като нанесете руж върху ябълките на бузите. Засенчете ги към слепоочията, това също ще повдигне визуално овала. След това можете да започнете да гримирате очите и устните си.

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tagged ,
на горе