Блогърката Лизи Питърсън сподели най-лесният начин за отслабване

Блогърката Лизи Питърсън сподели най-лесният начин за отслабване
Добра форма

Блогърката Лизи Питърсън сподели най-лесният начин за отслабване

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg

„Реших да споделя моята история за отслабване с моите последователи, защото успях да постигна много добър резултат за 1 месец. Само за 30 дни успях да се отърва  от 12 кг наднормено тегло без диети и тренировки.“ – това пише 35 годишната блогърка Лизи Питърсън, която разказва как една малка промяна е довела до сваляне на „упоритите“ излишни килограми, кото Лизи не успявала дълго време да свали с различни диети.

„Просто пропуснах едно хранене. И наднорменото тегло изчезна от само себе си за кратко време.“ – споделя тя и разкрива още подробности.

 

„Дълго време не можех да отслабна. Като много жени пробвах различни диети за отслабване и ходех на фитнес, но нямаше резултат, а и се депресирах и обезверих. Но за мен беше много важно да отслабна и да си върна фигурата отпреди раждането на двете ми деца, за да се харесам сама себе си.

Как 100 клека дневно за един месец променят лятото 

Как отслабнах?

Намерих интересен начин за отслабване . Всеки го знае, но аз въведох моя собствена изключителна функция в този метод за отслабване. За мен това е най-лесният начин да отслабнете.

Много хора вече знаят, че отслабването се свежда до проста математика – количеството енергия, която вкарвате в тялото с храната, трябва да е по-малко от енергията, която изразходвате, тоест да сте в т.нар. калориен дефицит. Още по-просто казано – трябва да ядете по-малко, за да отслабнете. Но как да стане това? Психологически е много трудно да се намали обемът на всяка порция. Затова аз намерих по-лесното за мен решение – просто премахнах едно от храненията ми за деня.

 

Моите грешки при отслабването

Първо, избрах да пропусна грешното хранене. Без да искам сама усложних процеса на отслабване и се отказах от вечерята. В края на краищата нали се смята, че яденето вечер е вредно. Пропускането на вечерята при мен доведе до много силно стресово състояние, проблеми със съня, неконтролиран апетит и редовно преяждане. Беше ужасно преживяване. Затова не съветвам никого да отказва вечеря. Препоръчвам леката вечеря да е 3-4 часа преди лягане. Но не и да си лягате гладни.

5-ТЕ ЖИТЕЙСКИ УРОКА от легендарният Джет Ли

Открий с лекота пътят към щастието

Опитах да пропусна закуската

Ако ми беше трудно да се лиша от вечеря, то отказът от първото хранене сутрин беше лесна задача за мен. Всяка сутрин ставах и се приготвях за работа. Междувременно изпивах 3-4 чаши чиста питейна вода без добавки за един час, докато се гримирах и обличах за работа.

След това, вече на работа, до обяд се занимавах с важни неща. Времето минаваше много бързо и забравях за чувството на глад. Към 13 часа хапвах едно основно ястие и малка салата в столовата, без хляб.

 

До вечерта в офиса изпих едно кисело мляко за пиене 280 мл и хапвах един банан или ябълка. Винаги вечерях вкъщи. За вечеря обикновено си приготвях бяла риба на фурна и 200 грама пресни зеленчуци. И след няколко часа се отправях към леглото. Така, след 30 дни, кантарът отчете минус 12 килограма, а аз без усилие, най-после успях да постигна желаното тегло.“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе