Близнаци и Стрелец – приключенският тандем
Астрология Любов и партньорство

Близнаци и Стрелец – приключенският тандем

Любовните отношения между двама души могат да бъде едно огромно приключение, в което те да редуват, както щастливи моменти, така и не толкова. Когато говорим за връзка между родени под знаците на Близнаци и Стрелец, може да се концентрираме най- вече върху положителните неща. Това е романс, който е обещаващ и е гарантирано, че никога няма да е скучно. И двамата партньори обичат да изживяват нови и вълнуващи неща, което може да ги направи перфектната двойка за екстремни преживявания и една луда любовна приказка.

 

Ето какво можем да очакваме от една подобна връзка

 

Резултат за съвместимост Близнаци и Стрелец: 3/5.

Тези два знака имат всичко необходимо, за да направят щастлива двойка и да покорят света заедно. Те не се колебаят да се променят с времето. Близнаците са остроумни и практични общуването си, докато характерът на Стрелец предразполага той да бъде наистина добър оратор.

И двамата могат да блестят в дебати и да се открояват, използвайки уместна аргументация за тезите си. И двете зодии са общителни и обичат да говорят за житейския си опит, така че биха били страхотна двойка. Тези два екстровертни и общителни знака имат на какво да се наслаждават заедно. Те споделят известен оптимизъм, очевиден вкус към излизания, пътувания и интелектуален обмен. Разбира се, не всичко е идеално. Тъжното в тази комбинация от хора е, че и двамата се изкушават да потърсят любовта на друго място, затова бъдете внимателни!

Защо любовната връзка между тези двамата може да се получи?

Близнаци и Стрелец могат да блестят заедно и разговорите им биха могли да станат наистина оживени. Колкото и да са независими, винаги ще могат  да се разберат и да направят компромис. Чувството им за хумор е съвместимо, въпреки че единственият момент, който може да ги порази, е изкушението да търсят отношения с други хора от противоположния пол, тъй като изневярата е много привлекателна и за двамата.

Какво ги прави несъвместими?

Ако оптимизмът на Стрелец ги води напред, неизбежните проблеми могат да забавят развитието на връзката им. Ако това се случи, Стрелецът би бил готов да се отдръпне настрани, веднага щом имат възможност да го направи, защото лоялността е проблем за него. Както вече споменахме, тъмната страна на този любовен дует е верността, тъй като и двамата могат да бъдат изкушени да отидат другаде от време на време. Причината е, че в един момент съвместният им живот може да им се стори скучен и еднообразен за тях и това да доведе до прегрешение.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Близнаци, Стрелецът знае как да подхрани вашите фантазии и да ги направи реални. На вас обаче ще ви е по-трудно да изпълните неговите желания и това ще доведе до драма. Като любители на любовната игра, те обичат интимността и често са по-дръзки от партньора си.

Любов съвет за тази двойка.

За да живеят щастливо, тези двамата ще трябва да приемат да живеят свободно, защото и на двамата е трудно да бъдат верни по принцип. Ако обаче единият не може да приеме този тип отворена връзка, това трябва да бъде изяснено още в началото и двамата да положат усилия, за да накарат нещата да проработят. Опитайте се представите живота си с вашия човек с години напред. Това може да направи връзката ви по-стабилна.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе