Само истинската любов устоява на трудностите в живота
Любов и партньорство

Само истинската любов устоява на трудностите в живота

 

Много е неприятно, когато един мъж се откаже от връзка, в която е бил щастлив. И неговото решение е неочаквано за теб, защото никога не би предположила, че той ще се откаже от вашата любов.

В такива моменти, когато той иска пауза на отношенията ви е грешно ако напълно се откажеш от вас. Не знаеш какво преминава през неговия ум и какво наистина чувства. Познаваш го добре и знаеш, че това решение и поведение е крайно нетипично за него. В такъв случай е най-добре да помислиш рационално и да запазиш спокойствие. В никакъв случай не отвръщай с омраза или злоба. Това негово решение не е крайно и може да няма нищо общо с теб.

 

Съвети, които ще ти помогнат да се справиш, когато той се откаже от връзката ви

 

Дай му пространство и време

Не само той, но и ти самата се нуждаеш от време и лично пространство. Само, когато сте разделени един от друг ще осъзнаете какво искате да се случи с вашите отношения занапред. Когато не сте заедно и сте далече, тогава ще можете да помислите добре и да си направите равносметка за вашия живот. Когато той каже, че се е отказал от вашата връзка, трябва да знаеш, че това е много важно решение и му е коствало много, за да го изрече на глас.

Би било редно да уважиш неговите чувства и да го оставиш за известно време сам. Така той ще може да подреди мислите си и да престане да се чувства объркан. Сигурни сме, че и ти имаш нужда от време, което да прекараш само и единствено със себе си. Това ще ти се отрази много добре и ще даде отговори на всичките ти въпроси.

Време за откровен разговор

Когато чуеш от своя партньор, че той иска да се разделите, не може да реагираш веднага. Не може да повярваш на неговите думи и още повече, че това наистина се случва. Мислиш си, че е някакъв лош сън, от който ще се събудиш и когато отвориш очи всичко ще бъде по старому. Но уви – това е реалността и не е никакъв сън. И точно в този момент и двамата се нуждаете от откровен разговор, в който да изричате само и единствено истини. Да, понякога е трудно да признаем и още по-трудно да приемем истината, но само по този начин ще си спестим допълнително болка и разочарования, които идват със сладникавите лъжи и надеждите, които само и единствено ни заблуждават още повече.

Комуникацията е тази, която може да излекува всяка една ваша рана и да реши всеки проблем. Единственото условие за нея е вашата искреност и откровеност. Ако все още се уважавате един друг, тогава не ви остава нищо друго освен да бъдете до болка честни и истински. Но готови ли сте за това?

Възстановяваща връзка – да или не?

Мислиш ли, че ако веднъж е казал, че  иска да се разделите, това няма да се случи отново? Възстановителните връзки много рядко водят до втори шанс, който да е наистина сполучлив, а в повечето пъти носят само и единствено още болка и разочарование. Да си мислиш, че всичко е наред и сте както преди е твърде наивно. Когато някой от двама ви поиска раздяла, тогава означава, че нещо между вас е пречупено. И се изисква много време, първо, за да откриете кое е то и второ, за да започнете да го поправяте.

Друг грешен ход, който може да направиш е веднага след неговото решение да се хвърлиш в обятията на друг. Ако наистина си обичала този мъж, толкова скорошното излизане с друг ще ти причини много болка и е твърде вероятно да започнеш да изпитваш негативни чувства към себе си.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе