благоприятни дни
Астрология

3 най-благоприятни дни през март

3 най-благоприятни дни през март. Продължава най-благоприятният период от тази година, защото разположението на небесните тела на небесната карта ще бъде добро. През март ще има по-натоварени и опасни дни, но ще има и три много ярки и светли. Именно за тези благоприятни дни ще ви разкажем.

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Ето кои ще са тези 3 най-благоприятни дни през март

Огледалните дати, благоприятни дни, в една година са не само красиви числа, но и „мистично време“. Това е идеалното време да започнете собственото си духовно развитие. Чувствайте се свободни да започнете да се учите, да изчистите сърцето, да пуснете любовта в душата си. Ако отдавна искате да подобрите уменията и знанията си, тогава можете да започнете да медитирате, да практикувате йога, да се занимавате със самообучение.

На 3 март можете да опитате нови духовни практики. Отправете вашите желания към вселената.

Важно е да прекарвате времето си спокойно, без стрес и излишни притеснения, които само натоварват съзнанието ви. Останете в присъствието на хора, чиято компания ще ви зарежда само за положителни емоции.

Не бъдете тъжни и тревожни, а бъдете с позитивна нагласа и любов в сърцата.

3 март е денят на огледалната дата

03.03 е денят на царуването на числото 3, което покровителства нашите духовни принципи. Ако в миналото сме предприели някаква грешна стъпка, в този ден ще можем не само да диагностицираме проблема, но и частично или напълно да коригираме последствията от него. Това е чудесно време за духовни практики и молитви. Висшите сили определено ще ви чуят.

Правете добро на 3 март – помагайте на нуждаещите се и не се отвръщайте от близките. Бъдете пример за по-младите поколения и не забравяйте да се усмихвате повече и да търсите нещо добро дори в не най-приятните малки неща.

20 март – Пролетно равноденствие

Това е много благоприятен ден както от гледна точка на енергията, така и от гледна точка на езотериката. От древни времена пролетното равноденствие се счита за момент на пробуждането на природата, а също така олицетворява края на зимата. Това е чудесен ден за почистване на къщата, среща с приятели и семейство, забавление, радост и смях.

Този ден от 3-те благоприятни дни може да се счита за най-яркият през март тази година.

3 най-благоприятни дни през март Фуксия – цветето, което трябва да присъства във всеки дом

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе