Четирите най-токсични двойки в зодиака
Астрология Любов и партньорство

Четирите най-токсични двойки в зодиака

Със сигурност сте срещали ваши приятели, които са двойка в живота, но не одобрявате тяхното поведение в ежедневието. Техните характери и поглед върху нещата, които се случват, може да ви дразнят и в някакъв момент те се превръщат в токсични не само за вас, а и за самите тях, макар да не го осъзнават.

Има няколко двойки, спрямо техните зодии, които могат да се определят точно като токсични, а ето причините за това:

Близнаци и Риби.

Те са променливи знаци. На повърхността изглеждат непринудени и гъвкави. По този начин тази двойка има тенденция да се справя добре в повърхностни или платонични отношения. Нещата обаче стават нестабилни в дългосрочните връзки. Близнаците са гъвкави почти до грешка. Те са неспокойни свръхмислители и са в постоянно търсене на следващото най-добро нещо. В битката между сърцето и главата Близнаците обикновено оставят логиката да победи. Това не може да бъде точно така за Рибите. Тези хора са склонни към меланхолия. Когато останат във връзка, в която не се чувстват оценени, те само ще потънат още повече в емоциите си. Изисканата природа на Близнаци е объркваща и нараняваща за Рибите, въпреки че те невинаги ще имат смелостта да го кажат. Тази връзка изисква компромис от двете страни. В противен случай всеки си тръгва с наранени чувства.

Рак и Лъв.

Тези хора не биха могли да бъдат по-противоположни, дори да се опитат. Например, Ракът е кардинален воден знак, контролиран от Луната. И обратно, Лъвът е фиксиран огнен знак, управляван от Слънцето. Въпреки че е вярно, че противоположностите могат да се привличат, тази страст често е мимолетна. Лъвовете се нуждаят от възхищение в една връзка. Те са склонни да предпочитат да са на сцената и да търсят нови възможности да блестят. Тези огнени знаци държат за себе си и за другите на невероятно високи стандарти. За емоционалния Рак пък това не е важно. Раците са типични домошари. На етапа на медения месец на една връзка, Раците могат да задоволят нуждата на Лъвовете от обич. Но докато напредват, Раците ще се уморяват от лудориите на Лъвовете. Междувременно Лъвовете ще станат отегчени и разочаровани. Независимо дали се получава, Лъвовете и Раците могат да научат много един от друг. Те просто трябва да се научат как да заобикалят егото и емоциите си, за да се случи това.

Овен и Везни.

Тези два знака ще се привличат един друг със своите вдъхновяващи нагласи и желание за промяна. Въпреки това, след като осъзнаят колко различни са подходите им към успеха, романтиката е склонна да стане нестабилна. Овенът е огнен знак, докато Везните са въздушен. Тези стихии могат или да се потушат, или да влошат другия. В повечето случаи това е първото. Тези знаци имат напълно противоположни възгледи за конфронтация. Везните я избягват на всяка цена, докато Овенът процъфтява в нея. Тъй като Везните мразят да са сами, те обикновено остават с Овена дълго, след като любовта е отминала. Овенът се радва на постоянно внимание, но ще действа, когато му омръзне. Междувременно афинитетът на Везните към фантазията ще ги убеди, че нищо не е наред. Тази връзка има тенденция да се допълва в платонични и професионални настройки, вместо в романтични.

Телец и Стрелец.

Какво получавате, когато смесите неспокоен човек със заклет домошар? Драма, разбира се! Телецът е фиксиран земен знак: заземен и стабилен. От друга страна, Стрелецът е променлив знак – неспокоен и обсебващ. Освен това Телците са дълбоко настроени към вътрешното си, емоционално аз. Тъй като Венера ги управлява, те са склонни да бъдат малко егоисти. Стрелецът е като слон в стъкларски магазин, който се разбива в Телеца. За Стрелец, Телецът е безкомпромисен към грешка. Неговите твърди методи бързо стават непривлекателни за вечно амбициозния знак. Двамата постоянно се теглят в различни посоки, докато най-накрая връзката между тях се къса.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе