Били Айлиш със супер изненада на червения килим

Били Айлиш със супер изненада на червения килим
Интересно Лайфстайл Мода

Били Айлиш със супер изненада на червения килим

Известната певица Били Айлиш сюрпризира гостите на червения килим на LACMA Art+Film Gala в Лос Анджелис, Калифорния, като се появи облечена в копринена пижама с дантела и наметната с огромно одеяло. Идеята за тази визия е на Gucci. Платовете на дрехите са с логото на дизайнера, защото е спонсор на събитието.

Какво е LACMA Art+Film Gala

LACMA Art+Film Gala отбелязва 11-та си годишнина и е организирана в Музея на изкуствата в Лос Анджелис. Ева Чоу (`член на управителния съвет) и Леонардо ди Каприо са съпредседатели на галата от 2011 година до сега. Те са в подкрепа на инициативата на музея за набиране на средства, с които да поставят киното на централно място в кураторските програми и то да се превърне в пресечна точка на изкуство и киноизкуство.

Знаменити личности от кино индустрията, изкуство, мода и развлечения се събират в LACMA с лого Art+Film Gala в чест на художника Хелън Пашгиани и новатора корейският режисьор Парк Чан Уок.

За звездната двойка Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд

Били Айлиш се появи и позира заедно с приятеля си Джеси Ръдърфорд, който също носеше копринена пижама. Ръдърфорд комбинира тоалета си с чехли. И двамата носеха бижута от Gucci, David Yurman и Nina Savill. Към тоалета си, певицата беше добавила и маска за сън, която носеше върху косата си като диадема. Относно обувките, Айлиш предпочете сандали с платформа на Gucci. Това е първата тяхна обща публична изява.

Върху външния вид на звездната двойка е работила модният стилист Дена Нойстадтер, на който може да хвърлите поглед в краткото видео.

 Кой присъства на LACMA Art+Film Gala

Блекпинк (Blackpink е южнокорейска момичешка група, създадена през 2016 г.), Ким Кардашиян, Джоди Търнър-Смит, Били Айлиш и Оливия Уайлд бяха сред огромната тълпа популярни звезди.

Сред гостите беше и Елтън Джон. „Дойдох в Лос Анджелис преди 52 години. Това беше песента, която се появи,” каза той зад пианото, докато започваше да свири „Your Song”.

Думите му бяха: „Страхотно е да бъдеш помолен да направиш нещо за LACMA“, преди началото на „Tiny Dancer“. За края на вечерта Елтън Джон изсвири „Don’t Let the Sun Go Down on Me“ и „Rocketman“ като поздрави актьора Тарън Еджертън, който изигра музикалната звезда в биографичния филм от 2019 година.

На вечерта присъства и музата на Gucci Джаред Лето. Той блестеше с ослепителен, украсен с кристали костюм цвят слива.

Певицата и нейният приятел Джеси Ръдърфорд се присъединиха към съпредседателите Ева Чоу и Леонардо ди Каприо, за да отдадат почит на визуалния артист Хелън Пашгиан и филмовия режисьор Пак Чхан Ук.

Джей Ло със супер фотосесия за известна марка

Уинона Райдър за успеха си в “Stranger things” и раздялата с Джони Деп през 90-те

Какво да облечете на Нова година спрямо зодията си

Tagged , , , , , ,
на горе