Какво да облечете на Нова година спрямо зодията си

Какво да облечете на Нова година спрямо зодията си
Празници Астрология Мода

Какво да облечете на Нова година спрямо зодията си

Всяка идваща година е символ на новото начало и надеждата за по-добро, затова се стремим да я посрещнем по подобаващ начин. Макар 2023 вече да чука на вратата ни, някои от нас все още не са избрали тоалет за празника – било то заради натовареното им ежедневие или просто защото не са намерили подходящия. Да, колкото и дрехи да имаме в гардероба си, почти никога нямаме такава, каквато ни трябва, нали? Ако все още се колебаете какво да облечете, ето някои какъв тип тоалет би бил подходящ за вас спрямо зодията ви:

 

Овен

Овните са изявени лидери и са изключително страстни. Те кипят от енергия и обичат да са център на внимание, затова червеното е подходящо за тях. Изберете къса и екстравагантна рокля в този цвят и бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани.

Телец

Телецът също използва облеклото си като средство да впечатли околните. За целта дамите от тази зодия може да заложат на съблазнителна кожена рокля с изрязано деколте или с цепка на бедрото. Запомнете обаче, че трябва да изберете само едно от двете, ако искате да бъдете наистина стилни.

Близнаците

За да заблестят в началото на 2023 г., Близнаците трябва да заложат на пастелни тонове и пайети. Може да изберете също така пола от тюл, за да заприличате на истинска фея, за което дори героите от приказките биха ви завидели.

Рак

Раците обичат този празничен сезон, а нещо лъскаво и ярко ще им позволи да блестят през нощта и да бъдат забелязани, докато празнуват с близки приятели.

Макар това да не е целта им, защото те са срамежливи по природа, ефектът определено ще си струва.

Лъв

Лъвът иска да направи модно изявление в новогодишната нощ.

Да бъде в центъра на вниманието е начинът, по който той показва същността си, затова може да заложи на дръзка рокля с ниско деколте.

Дева

Девите предпочитат елегантна и изискана визия, която излъчва стил, грация и елегантност.

Тази зодия може да заложи на елегантна рокля с голи рамене, като още по-примамливото за нея е, че ще може да я носи и при други поводи. Все пак Девите обичат практичността, така че не очаквайте от тях да купят нещо за дадено събитие, ако знаят, че ще го захвърлят след това в гардероба.

Везни

Кадифен гащеризон, украсен с елегантни кристали?

Може да изглежда екстремно за някои, но това е идеалното облекло за Везни, които обичат да носят луксозни дрехи и предмети – особено за партита и празненства. Това ще им помогне да отпразнуват това ново начало на 2023 г.

Скорпион

Скорпионите винаги залагат на перфектната черна рокля, която не е разголена, но в същото време ги прави изключително съблазнително. Независимо дали залагат на прозрачни детайли, или висока цепка, визията им ще накара всички да се захласнат по тях.

Стрелец

Стрелецът обича да е душата на купона и затова ще трябва да носи облекло, което му дава свободата да танцува и да се чувства комфортно, но в същото време да изглежда стилно. Ето защо те могат да заложат на прилепнал панталон с метални отблясъци и топ.

Козирог

Въпреки че Козирозите са склонни да бъдат по-консервативни, когато става въпрос за техния гардероб, това не означава, че те ще се облекат като монахини по време на новогодишните празненства.

Те обожават да носят рокля с игриви, привличащи вниманието детайли, които няма да ги възпрепятстват да бъдат зашеметяващи, когато навлизат в 2023 година.

Водолей

Този знак е известен със своя модерен стил. На нова година обаче той може да заложи на класиката, като например да облече изчистен гащеризон и да заложи на ефектни аксесоари, които да допълнят визията му.

Риби

Рибите са известни със своята тайнствена страна, която ще искат да покажат и чрез облеклото си за празничната вечер. Те могат да изберат  дълга рокля с бляскав оттенък,  което ще им помогне да се превърнат в истински русалки от приказките.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе