4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

4 зодии, които чакат бившия си да осъзнае, че трябва да са заедно; да сте заедно
Астрология

4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

Когато става въпрос за сърдечни въпроси, някои зодиакални знаци се славят с търпение и упоритост, включително и да чакат бившият им партньор да разбере, че трябва да са заедно. Всъщност в историята на сърцето им има глава, посветена на любовта, която някога е пламнала ярко. А бившият им е като съзвездие от спомени, което трепти в нощното небе на мислите им. Така че, ако преживяват разбито сърце, те се разделят за известно време и размишляват върху връзката, действията си и това, което искат за в бъдеще.

Съдбата може леко да е разделила временно пътищата им, но личното израстване и по-доброто разбиране на себе си може да са резултат от този период на самоанализ. След това тези хора продължават да държат на емоциите си, докато бившият им любим не преосмисли решението си да напусне връзката. Те таят надежди за помирение.

4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Излизат мемоарите на Бритни Спиърс, Барбра Стрейзанд и Илон Мъск

Ето и кои са зодиите, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно:

Рак

бившият им

Знаците Рак са силно емоционални и ценят дълбоко любовните връзки. Това е така, защото дори след тъжна раздяла присъствието на бившия им остава като меко ехо или омайна мелодия, която отказва да избледнее. За тях може да е трудно да се откажат от някого, на когото държат, и може да чакат бившият им да осъзнае значимостта на връзката им.

По време на периода на изчакване тези Раци имат възможност да работят върху аспектите от себе си, които са допринесли за раздялата. Те смятат, че разстоянието и времето на раздяла могат да внесат яснота дали връзката наистина е била предназначена за тях. То им позволява да преценят чувствата си и да преценят дали проблемите, довели до раздялата, са разрешими. Най-често тяхната грижовна природа и лоялност могат да ги накарат търпеливо да изчакат втори шанс.

Телец

4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

Телците са известни със своята упоритост и решителност. Когато вярват в една връзка, те могат да бъдат доста търпеливи и да изчакат бившият им партньор да види стойността на връзката им. Тези хора виждат, че понякога времето на раздяла позволява и на двамата да си припомнят положителните аспекти на връзката и хубавите моменти, които са споделили. Това може да събуди отново чувствата и да проправи пътя към помирение.

Освен това почивката може да доведе до по-голяма емоционална зрялост. Това израстване може да допринесе за по-здрава връзка, когато двамата решат да се съберат отново. Ето защо практичният подход на Телеца към любовта може да го накара да пожелае да даде време на връзката си да се оправи. Телецът сърдечно вярва, че бившият им може да има по-добро разбиране за сложността на връзката им, когато се върне при тях, което може да им помогне да изградят по-силна любовна връзка.

Скорпион

4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

Скорпионите са интензивни и страстни личности. Техните близки виждат способността им за търпение и дългосрочно мислене. Изчакването на бивша изгора често се съгласува с убежденията на този воден знак за любовта, обвързването и втория шанс. Скорпионите вярват, че дори и след като музиката на любовта им отшуми, мелодията ѝ остава като натрапчиво напомняне за дълбочината и връзката, която са споделяли преди. Всъщност за повечето Скорпиони може да е трудно да продължат напред след дълбока емоционална връзка и може да очакват бившият им партньор да признае интензивността на чувствата им.

Ако този воден знак смята, че проблемите, които са довели до раздялата, не са били непреодолими и все още изпитва силни чувства към своята бивш, повторното събиране може да доведе до по-успешна и по-здрава връзка. Следователно тяхната решителност и лоялност може да ги накарат да изчакат шанса за помирение. За повечето Скорпиони даването на пространство на техния любим може да доведе до възобновяване на чувствата.

Близнаци

Близнаците са известни със своята дълбоко социална природа и силна вяра в истинската любов. Те може да таят надежда, че бившият им партньор в крайна сметка ще признае дълбочината на връзката им и ще се върне при тях. Тези въздушни знаци смятат, че периодът на изчакване може да им даде шанс да установят самостоятелност и независимост. Те знаят, че това е от решаващо значение и за двамата, тъй като добрата връзка изисква две емоционално цялостни личности, които се събират.

В крайна сметка състрадателната и търпелива природа на Близнаците ги прави готови да чакат толкова дълго, колкото е необходимо. Нещо повече, идеалистичният подход на този въздушен знак към любовта може да ги накара да издържат за евентуално събиране.

Вижте още:

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

5 съвета как да си върнете бившия

Как да бъдеш в хармония със себе

5 неща, които да знаете, преди да отидете на терапия за двойки

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

Tagged ,
на горе