3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ
Здраве и красота

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

Разбира се, рядко жена излиза от къщи без да носи любимия си парфюм. Но знаете ли, че можете да ухаете много приятно и без парфюм ? Събрахме лайфхакове, които ще ви помогнат много.

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

Душ по няколко пъти на ден

Основата на основите, която по някаква причина много хора забравят. Тялото ни работи без почивни дни и прекъсвания, което означава, че кожата ни като отделителен орган се нуждае от редовно почистване. Използвайте ексфолианти за тяло, почистващи киселини, за да избегнете развитието на бактерии и активното загрубяване на кожата. Обикновеният сапун няма да работи тук, така че за да получите ефекта на идеално почистена кожа, използвайте почистващи препарати, които са подходящи за вашия тип кожа. Може би с такъв сериозен подход няма да имате нужда от дезодоранти и парфюми. Използвайте почистващи препарати с естествени съставки

От какво се състои вашата диета?

Знаете ли, че неправилното хранене може индиректно да ви принуди да използвате парфюм и всякакви други ароматизирани продукти? Това, което ядете, влияе върху работата на цялото ви тяло. Времето и качеството на храносмилането на храната влияе върху миризмата, която се появява през деня. Колкото повече червено месо, въглехидрати и червени зеленчуци ядете, толкова повече кожата ви освобождава аромат, който не всеки ще хареса. Но не трябва напълно да изключвате тези продукти, експертите препоръчват да пиете повече вода, така че всички ненужни елементи да бъдат отстранени от тялото възможно най-бързо.

Купувайте продукти с естествени добавки

И преди сме казвали, че ароматизираните почистващи продукти ще ви помогнат да оставите фин аромат върху кожата си, но когато избирате тези почистващи продукти, обърнете внимание на съставките. Естествените масла като кокосово, ший и бадемово могат да направят чудеса за вашата кожа. Освен че подхранват кожата, те ще придадат невероятен аромат, след който ръката дори няма да посегне към любимия ви парфюм.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе