Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина
Идеи за дома Интересно

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина, което ще допринесе за по-модерния ѝ вид, а в същото време е отлична идея за обединяване на семейството. Какво по-приятно от вечер с вкусна барбекю вечеря в компанията на най-близките хора?

Има различни видове барбекю и изборът е повече от разнообразен. Но това, което трябва да имате предвид е, че не става въпрос само за модела на вашето барбекю, а и за заобикалящия го интериор. Всяка една малка подробност е от значение за това по какъв начин ще изглежда градината ви.

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина Изкуствена трева за двор – алтернатива на райграса

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина Най-добрите идеи за създаване на красив оазис в задния двор (СНИМКИ)

Барбекю – идеалното допълнение към вашата градина 9 евтини идеи за пътеки в двора, които биха направили дома ви да изглежда прекрасно

Идеи за барбекю

Изберете и създайте зона за готвене с барбекю

Направете повече от това просто да купите барбекю, като изградите специално място за него. По този начин ще създадете кухня на открито,  която е сред най-предпочитаните идеи за лятото. Нямате нужда и от много място – винаги може да намерите малко място за барбекюто, стига то да е правилното.

Внесете повече уют

Всеки обича уютното усещане в дома, което огнището носи в градината, а днес можете да намерите много подобни дизайни на барбекю. Всичко, от което наистина се нуждаете, е скара, която да поставите отгоре. Това, което е прекрасно при барбекю-огнището е, че не е нужно да го държите настрани, да го поставите в центъра на градината и да ангажирате всички с готвенето. Добавете допълнително усещане за уют с подходящи столове, възглавници и т.н.

Създайте кухня на открито с барбекю

Ако готвите повече навън през лятото, създаването на външна кухня не само би било практично, но и може да добави стил към градината. И те вече не са запазени само за огромни градини. Има много компактни дизайни, които биха изглеждали добре и в по-малки пространства.

Барбекю със стил

Изберете перфектния дизайн – три в едно  (място за подготовка, съхранение на дърва и дори закачане на вашите прибори). Подобна идея не би заемала много място, но изглежда стилно, а в същото време и уютно.

Изберете компактно барбекю за малко пространство

Заложете на стилен компактен дизайн, който да отговаря на стила на пространството и разбира се на неговите размери. Не се притеснявайте, ако градината ви е по-малка, това в никакъв случай не означава, че не може да изглежда красива.

Не забравяйте за мястото, където ще приготвяте храната

Като домакин, вие не искате постоянно да влизате и излизате от кухнята и да приготвяте храна, а искате да сте навън в градината. Така че добавете място за приготвяне на храна към вашата зона за барбекю, за да ви е много по-лесно и да си спестите време. Оставете се на въображението ви и добавете саксии с билки и селски дъски за рязане и буркани за съхранение на прибори.

Цитрусови дръвчета в саксия.

Време за хризантеми

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Tagged ,
на горе