А ти щастлива ли си с него? – част втора
Любов и партньорство

А ти щастлива ли си с него? – част втора

Може и да си влюбена в него, да го обичаш, но съжителството ви заедно да преминава в скандали, спорове, изневери. Тогава ще си по-щастлива без него, не мислиш ли?

Щастлива ли си с него? Представяме ти останалата част от знаците, които показват, че си нещастна с човека до теб.

Поставяш други мъже пред него

Още един от знаците, които показват, че не си щастлива със сегашния ти партньор е, когато поставяш други мъже пред него. Не е задължително да става въпрос за любовник. А за твой добър приятел, брат или братовчед. Предпочиташ всяка една друга компания пред неговата.

Комуникираш повече с приятелите си, отколкото с него. А всеки път, когато той иска да излезете, ти излизаш, но с други. И никога не го каниш да се присъедини към вас. Това поведение не е много правилно. Дори и да не си щастлива с него, той не заслужава това. Ако се чувстваш нещастна – сподели всичко с твоя партньор. Опитайте се да оправите нещата, а ако не се получи – просто се разделете. Но спри да го нараняваш с поведението си, което едва ли е заслужил.

Обмисляш раздяла

Дори и да не казваш нито дума пред него, когато си с твоите приятелки, съвсем спокойно говориш за раздяла. Може би не си взела окончателно решение как искаш да продължиш отношенията си с него, но и мисълта за раздяла не те наранява или натъжава. Напротив! Сега се чувстваш толкова нещастна с него, че няма просто какво повече да стане. Знаеш, че да се разделиш с него е най-доброто решение. Така ще имаш възможността да откриеш щастието, далеч от него. Защото вече си се примирила, че вашата връзка няма да има щастлив край.

Различни планове за бъдещето

Един от най-големите проблеми за една двойка е, когато плановете за бъдещето им се разминават. Дори и да обичаш него и да искаш да продължиш живота си с него, обичаш себе си повече. И затова избираш мечтите си пред това да живееш с него. Но ако беше наистина щастлива в тази връзка, щеше ли да рискуваш и да вземеш същото решение?

Ти искаш да учиш, да се развиваш. Мечтаеш за бляскава кариера и страхотно бъдеще. Той обаче няма толкова големи мечти. Гледа по-простичко на живота. Ако не успеете да намерите баланс между вас, който ще струва и много компромиси, то тогава връзката ви е обречена.

Приемаш го като твой приятел

Вярно е, че първо трябва да сте приятели, а после любовници, но ако го приемаш само и единствено като свой приятел, има някакъв проблем в отношенията ви. Липсата на ревност е знак, че не си влюбена в него. Много двойки губят привличането си и любовта и се превръщат в просто приятели. След което следва да се откажете от тази връзка. Ако го приемаш като приятел и не си щастлива с него, най-добре и за двама ви е да прекратиш тези отношения. По този начин ще спестиш разочарование не само на себе си, но и на него.

Ценностите ви се различават

Щастлива ще си тогава, когато живееш със сродната си душа. Или поне с човек, който донякъде споделя твоето виждане за живота и имате еднакви ценности. Вярно е, че всеки е различен, но тук става въпрос за сериозни отношения и съжителство заедно.

Ако постоянно сте на различно мнение с него, това довежда до спорове и конфликти. И всеки път, когато се скарате, заради различните ценности или мнение, трябва да правиш компромис със себе си, за да опазиш тази връзка. Няма как да си щастлива в този случай. И е въпрос на време да го разбереш. Любовта не е достатъчна.

Не изглеждаш добре

Връзката, която те прави нещастна, влияе и на външния ти вид. Когато не си щастлива, шансът да изпаднеш в депресия е много голям. Започваш да губиш желание да правиш каквото и да е. Дори ти става безразлично за начина, по който изглеждаш. Спираш да се грижиш за себе си и естествено това си проличава. Изглеждаш уморена, изтощена и тъжа. Да продължаваш да бъдеш във връзка, в която не си щастлива е чиста форма на мазохизъм.

Но не причиняваш болка само на себе си, а и на твоя партньор. Може би той не иска да те кара да се чувстваш по този начин. Време е да поговориш открито с него и да се опитате да разрешите този голям проблем. Знае ли човек, понякога един смислен и откровен разговор помага много повече от всичко друго.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе