астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 8 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Най-добрият въпрос за вас днес не е как или защо, а хубаво ли е? Въпреки това, не се отклонявайте от пътя. Това, което желаете и за което отдавна мечтаете, вече е много близо до вас.

Не разрушавайте животът на другите – основното житейско правило на японците

infomax-logo-50-15-HW Григор Димитров победи в три сета и се класира за третия кръг на „Уимбълдън“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия ОВЕН

Овен: вие сте подкрепени и ръководени от Вселената през тази преходна фаза. Върнете обратно силата си, оставяйки място за мисли и думи, които добавят стойност към живота ви. Всички проблеми в отношенията на работа или у дома ще се решат от само себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

Телец: решете къде искате да отидете и след това просто отидете там. Вашите идеи са уместни и макар да ви хрумнат на мига, те са правилните. Оценете потенциала им и започнете да работите за постигането им, дори и това да е малка стъпка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Близнаци: скорошното пълнолуние може да ви е накарало да се чувствате изтощени и заредени едновременно с енергия. Въпреки, че може да сте изпитали трудни емоции или лекота, докато те преминават. Време е да приветствате мира и спокойствието в живота си и да погледнете на нещата по нов начин, от нова гледна точка.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет за зодия РАК

Рак: ден за космически дарове. Те ще влязат в живота ви под формата на идеи, възможности, ресурси или каквото и да било. Може да сте работили усилено, но може и да сте получили фантастични идеи. Ако нямате време да ги приложите точно сега, запишете ги и ги запазете. Навлизате в невероятна фаза от живота си – динамична и изобилна.

Лъв 23 юли – 22 август

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия ЛЪВ

Лъв: днес имате предчувствие, че ще се случи нещо голямо и шумно. Тествайте интуитивните си идеи, вдъхновения и концепции. Вашата повишена чувствителност към определени хора, емоции, места, настроения или храни е част от вашата развиваща се природа.

Дева 23 август – 22 септем.

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия ДЕВА

Дева: ако сте мислили за подобряване на личния или професионалния си живот, това е вашият момент. Следвайте своята страст и решителност и вдъхнете свеж въздух във всичко, което правите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Везни: можете да изпитате всякакви емоции, някои от които не особено приятни. В тези моменти, когато чувствате, че не можете да издържите повече, трябва да дишате много бавно и да кажете „Обичам себе си“.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия СКОРПИОН   

Скорпион: погледнете честно всичко в живота си днес и ще забележите, че всъщност сте по-благословени, отколкото изглеждате. Всичко може да изглежда несправедливо, когато се огледате и видите как другите правят нещата толкова лесни, докато вие влагате сърцето и душата си в нещо, което се движи бавно.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Стрелец: поемете инициативата и правете нещата така, както сметнете за добре. Вземете ролята на лидер и правете нещата така, както сметнете за добре. Няма грешни стъпки, има само стъпки, които ви отвеждат от едно състояние в друго.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия КОЗИРОГ

Козирог: получили сте представа за някои дълбоки и важни неща? И въпреки, че може да сте имали невероятно прозрение, което ви е помогнало да осъзнаете нещо „истинско“ в живота, защо все пак не отидете някъде, за да се отпуснете и да се насладите на деня си?

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Астрологичен съвет за 8 юли 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Водолей: за какво сте мечтали със затворени или отворени очи? Днес ще имате добри шансове да тръгнете в тази посока. Космическите сили поддържат растежа и развитието, докато вие също ще можете да погледнете трезво на това, което трябва да се промени в живота ви.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет за зодия РИБИ

Риби: поддържайте намеренията си ясни. Нещата са подредени в точен божествен ред, но как са предназначени за вас, до голяма степен зависи от това кое ще изберете първо.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 юли 2023

на горе