астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 8 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 8 октомври 2023 г. за всички зодии: „Хората ще забравят какво си казал, ще забравят какво си направил, но никога няма да забравят как си ги накарал да се почувстват.“ Мая Анджелоу

Как да си сготвим риба без да цапаме в кухнята – рецепта и полезни съвети

infomax-logo-50-15-HW Температурите до края на седмицата ще са 4-5 градуса по-високи нормалните

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Желанията ви се сбъдват, Овни! Вие стоите до сандък със съкровища и Вселената е настроена да ви даде това, което ви принадлежи по право. Независимо, дали искате да се доближите или да се отдалечите от някого, вие сте на прав път.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Думите, изречени на глас, имат повишена сила, така че внимавайте с речта си. Пожелайте на този ден на другите това, което пожелавате на себе си. Да се ​​оплаквате от живота, оплакването е категорично противопоказано!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не ограничавайте своите мисли, мечти, спрете да се съмнявате. Действайте и късметът със сигурност ще дойде при вас! Днес в съзнанието ви се формират уникални идеи и мисли. Обмисляйте внимателно всяка идея, която ви хрумне, или още по-добре – запишете я на хартия.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако погледнете през клоните, можете да видите колко ярко грее слънцето. Може да се чувствате изтощени, но въпреки това победата е сладка. Колкото и апокалиптично да изглежда нещо, вие сте героят, който излиза от огъня, като в екшън филм.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не си хабете енергията, вместо това се насладете максимално на момента. Нищо не е загубено. Понякога възможността да се чувствате обичани е всичко, от което се нуждаете.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Бъдете смели по пътя. Вашите мисли са капсули от вашата сила. Вашият основен фокус обаче остава чувството за сигурност. Скоро ще дойде моментът да действате според предчувствията си, а дотогава съберете цялата необходима информация, която ще ви помогне.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес е важно да обърнете внимание на вътрешния си свят – докато не постигнете баланс и хармония, ще привличате онези хора, които ще ви посочват „слабите“ места.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако наистина искате нещо със сърцето си, то Вселената ще ви помогне за неговото реализиране. Картината, която „виждате“ в ума си, в крайна сметка ще се превърне във ваша реалност. Бъдете най-великият художник!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Седнете в удобна позиция, затворете очи, дишайте дълбоко и премерено, за да се отпуснете и да прогоните страничните мисли. Фокусирайте се върху областта на сърцето и се свържете с вашия Божествен център.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес Вселената ви напомня да помислите как бихте искали да ви помогнат близките на сърцето ви хора. Чувствайте се свободни да изразите своите нужди и желания пред тях.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес е чудесен ден за решаване на онези дела и задачи, които започват да ви натоварват със своята незавършеност. Ако има някакъв ангажимент, за който не можете да си „спомните“ по никакъв начин, поемете го днес, с цялата решителност. Ще успеете.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: По-добре обърнете внимание на задълженията, които трябва да изпълните. Фокусирайте се върху целите си. Тогава ангелите ще ви донесат точно това, от което се нуждаете, когато сте готови за това.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 октомври 2023 г.

на горе