астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 7 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 7 октомври 2023 г. за всички зодии: Днес знанието ще балансира силата си. Това ще ни даде нужната свобода, за да избираме пътя си. За да разберем какво точно ни прави щастливи и творчески заредени, трябва да вървим бавно през живота.

Как да се грижите за зъбите на котката си

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Когато водопадите са 5 и си в сърцето на джунглата на остров Бали

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Не е нужно да обръщате внимание на това, което другите хора казват за следващите ви стъпки. Колкото повече се опитват да ви убедят, че сте на грешен път, толкова повече можете да сте сигурни, че правите всичко правилно. Така че, продължавайте да се движите напред.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не се тревожете, ако в даден момент може да изпитате вътрешна съпротива срещу всичко, което се случва, вътрешен бунт и протест, желание да установите свои собствени правила и порядки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Проследявайте вътрешните си импулсни, анализирайте емоциите и събитията си. Важно е да проследите в кой момент мислите ви започват да се съпротивляват, за да разберете какво точно не сте готови да приемете?

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Животът ви се контролира от множество ситуации и ако слушате какво ви шепти вътрешният ви глас и се вслушвате в призива му, ще достигнете, както до емоционално щастие, така и материален успех. Никога не се съмнявайте в сърцето си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Време е да се върнете към това, което оставихте настрана. Оставете приключенският дух да ви води и не се подвеждайте по тези, които призовават за повишено внимание. Нямате нужда да се страхувате от неизвестното, трябва да действате смело и решително.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не можете да избегнете проблемите си, като се криете от тях или се фокусирате единствено върху работата си. Проблемите трябва да се решават възможно най-бързо. Ако продължите да ги игнорирате, те лесно могат да станат неразделна част от живота ви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Една кратка ретроспекция ще ви помогне да научите уроците си и да се научите да приемате повечето промени по неутрален начин. В същото време ще ви позволи да се съсредоточите върху единственото нещо, което наистина има значение.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Разликата между тези, които получават и тези, които не получават това, което искат, често се крие в начина на мислене. Отворете сърцето и ума си. Позволете си да получите многото благословии, които предстоят пред вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Очаква ви една от най-важните кулминации в живота ви. Възможно е да срещнете един невероятен човек. Но, когато става въпрос за сърдечни въпроси, балансът се препоръчва. Вярвайте, че ви очакват само хубави неща!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Вашето лекарство е любовта. Вашата любов лекува наранени души и утешава онези, които са пострадали в този живот. Нека вашето състрадание бъде вашата сила, а не ваша слабост. Споделете голямото си сърце с тези, които наистина заслужават място до вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес звездите ви призовават да надхвърлите ограниченията на логичния си ум и да приемете възможността, че съществува нещо свръхестествено. Знаците са навсякъде около вас, просто трябва да се научите да ги разпознавате и тълкувате възможно най-точно.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Животът е твърде кратък, за да го пропилявате за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за изхода от тази ситуация. Просто направете своя ход и оставете останалото на житейския ход.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 7 октомври 2023 г.

на горе