Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 6 май 2023

Астрологичен съвет за 6 май 2023:  В този ден е добре да търсите нови възможности, да създавате полезни връзки с онези, които могат да помогнат за осъществяването на вашите взаимни планове.

infomax-logo-50-15-HW Топ-10 на вицовете за блондинки

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Отстоявайте убежденията си, не се съгласявайте с онези, които се опитват да ви принудят да промените мнението си или да правите каквото те искат. Важно е да бъдете верни на себе си.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако хората около вас ви напрягат и това влияе на настроението ви, опитайте се да сведете комуникацията с тях до минимум. Ако ви липсва увереност в бъдещето, опитайте се да намерите допълнителен източник на доходи или нова работа.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако нещо не сработи от първият път, вместо да се разочаровате, опитайте отново. Не боравете с лъжата, не разочаровайте хората. И най-малката ви грешка ще се върне при вас като бумеранг.

Рак 22 юни – 22 юли

Денят, в който трябва да се погрижите да заредите „батерията“ – за вас е важно да увеличите собствените си енергийни запаси. За да направите това, бъдете повече време с тези, които ви обичат.

Лъв 23 юли – 22 август

Ако във вашето обкръжение се появят нови хора, не ги подценявайте, защото в бъдеще може да имате общ бизнес. Опитайте се да не показвате твърде много желанието си за независимост.

Дева 23 август – 22 септем.

Време е да обърнете погледа си навътре. Не забравяйте, че съкровищницата на щастието, която сте търсили, е вътре във вас. Насладете се на днешното внимание и не се колебайте да продължите отношенията, ако усетите искра в тях.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Останете насаме със себе си. Не се страхувайте да подредите професионалните си ангажименти и да се фокусирате върху личностното ви развитие.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Разходете се с близък и скъп човек, отидете на пикник или в гората, гответе или се занимавайте със забавна творческа дейност. Когато става дума за любов, звездите напомнят, че нещо, което сте чакали, е точно зад ъгъла.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес звездите ви молят да се свържете отново с призванието си. Направете списък с неща, които ви доставят радост. Не забравяйте, че повечето от трудностите, които се изправят на пътят ви, не са наказания, а изпитания за силата на волята.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Интуицията в този ден работи ще бъде точна „като швейцарски часовник“, просто си позволете да се вслушате в нея. Действайте според съвестта си, без да накърнявате или наранявате чувствата на другите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Прегледайте внимателно ангажиментите си, може би е време да делегирате част от задачите на доверено лице, за да насочите енергията си за нови постижения.

Риби 19 февр. – 20 март

Преценявайте добре намеренията си, защото те са сила във Вселената. Всичко и всеки е свързан с тази невидима сила. Ако днес някой неочаквано се появи в животът ви, това не е просто случайност. А, по-скоро, в този ден е благоприятно да се примирите и да се справите със старите чувства.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 май 2023

на горе