Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 5 май 2023

Астрологичен съвет за 5 май 2023:  Опитайте се да мислите само за доброто, разширете духовното си развитие. А през това време вътрешната хармония ще се превърне в извор на щастие и вдъхновение!

Огледалната дата 5 май: Пожелайте си нещо и привлечете късмета на своя страна

Астрологичен съвет за 5 май 2023 Как да създадеш фитнес рутина с дъмбели, гири и пудовки

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Днес е важно да се доверите на Висшите сили, да се доверите на тях и на себе си безусловно, без съмнения и колебания. Нека мотото на този ден бъде: „всичко, което се прави, всичко е за по-добро“. Отпуснете се, освободете се от страховете си, оставете тревогите и желанията. Съзерцавайте накъде ще ви насочи интуицията.  
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Бъдете активни, за да се носите по течението, а не срещу него. Не, че нямате способността да плувате и срещу него, ако се наложи… Вселената винаги има отворени врати за вас, зад които стои щастлив и светъл живот. Не си усложнявайте живота и не търсете допълнителни пречки. Правете всичко с лекота. Минете през вратите, които се отварят за вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Радвайте се на живота и на възможността да следвате пътя на вашата съдба и тази енергия на радостта ще привлече към вас точно тези хора, които ще ви помогнат да я укрепите. Днес е важно да избягвате обезсърчението, защото в това състояние ще ви е трудно да вземете правилното решение.

Рак 22 юни – 22 юли

Чувствайте се свободни да общувате с хора, като наблюдавате какво ви ограничава в общуването – срамежливост, страх да не бъдете неразбрани, страх от авторитети? Направете днес нещо ново, което не е правено досега. Слушайте вътрешния си глас и вървете в тази посока.

Лъв 23 юли – 22 август

По-добре е да наблюдавате всичко, което се случва отстрани, без да приемате всичко присърце. Днес хората са склонни да реагират прекалено емоционално на всичко. Могат да се появят мрачни мисли или безпричинно безпокойство, страхове, необходимо е бързо да разсеете тези мисли.

Дева 23 август – 22 септем.

Ако чувствате вътрешно емоционално напрежение, опитайте се да излезете сред природата. Престоят там успокоява, премахва всички ненужни мисли от главата. Ще ви помогне да се съсредоточите върху вътрешния си свят и да намерите радост. Хората могат да се обърнат към вас за мъдър съвет – опитайте се да реагирате на чувствата им.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Можете да лекувате със словото, така че внимавайте в речта си. Нека думите, които казвате днес, лекуват, а не нараняват. Почувствайте гласа на сърцето си и ще откриете своя уникален, вдъхновяващ път към успеха в живота ви.  

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Не се страхувайте, събитията от този ден ще ви помогнат да придобиете нови качества, необходими за вашето развитие. Ще ви е трудно да направите нещо. Бъдете спокойни, защото ще дойде момент на прозрение, който ще ви накара да се промените. В днешната работа умереността е важна. Освободете се от тревогите си и улеснете нещата.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Трябва да се опитате да погледнете на света като цяло, във всичките му проявления и да избягвате категоричността и агресивността. Ако преживявате неуспех, днес е моментът да се разровите в миналото и да откриете кои действия ви дърпат надолу и не ви позволяват да „разперите криле си“.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Опитайте да си извлечете поука от всички събития, но в същото време не търсете виновните в други хора. Обвиняването на някого е грешен начин за решаване на проблем. Днес вашата вътрешна мъдрост ще ви помогне да разберете всички ситуации, да преосмислите много и да ги погледнете по съвсем нов начин.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Вашата цел днес е да научите как да превеждате мислите си в думи, така че хората ясно да разберат какво искате да им кажете. Ако вече знаете как, чудесно, но допълнителна практика няма да навреди. Когато говорите с другите, наблюдавайте себе си. Всичко, което другите ще излъчат, е важно на първо място за вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Позволете си да получите благословии, които се изсипват в чашата ви с щедрост и любов. Сега е моментът да се сближите със семейството си. Време е да опознаете по-добре любимите си хора и да ги подкрепите по начина, по който се чувствате призвани.  
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 5 май 2023

на горе