астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 4 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 4 октомври 2023 г. за всички зодии: Днес е силно енергиен ден! Струящите и сияйни енергийни потоци са на ваша страна, споделете положителната енергия с хората, които обичате.

Как да си сготвим риба без да цапаме в кухнята – рецепта и полезни съвети

Астрологичен съвет за 4 октомври 2023 г. 3 идеи за повече складово място в дома

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Сега сте на върха на своята форма: пълни сте с енергия и устрем и най-доброто, което можете да направите, е да насочите енергията си, за да направите така, че животът ви да заблести с нови цветове!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Изслушвайте другите хора, дори и да не харесвате тяхната гледна точка или просто не ви пасва. Проявете търпение и такт, за да избегнете нараняване на другата страна.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако сте от тези, които рядко показват чувствата си, днес ще изпитате положителни емоции. Ако сте пазили любовта си към някого в тайна, сега е моментът да я разкриете.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Заредете се с енергията от небесните тела за творчески цели. В същото време спрете да се тревожите за това как другите хора могат да възприемат действията ви. Повярвайте, че висшите сили работят, за да помогнат на всеки един от нас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес енергиите на денят ще разрушат някои перипетии, така че бъдете подготвени за факта, че може да попаднете на информация, която ще предизвика вътрешен дискомфорт или ще противоречи на настоящите ви убеждения.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везни, не се страхувайте да се радвате на успехите си, предстоят ви много интересни неща. Освен това, ви очаква напредък в кариерата, защото сте заредени с енергия от това, което правите. Продължете да се движите бързо в правилната посока. Вашата воля ще отвори нови врати.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Скорпиони, всичко на тази планета следва определен цикъл. Вгледайте се по-отблизо и ще разберете, че тялото ви също следва дадена посока. Причината да се чувствате по-напрегнати е, че ритъмът ви е нарушен. Опитайте се да анализирате тази ситуация.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: С добра дума можете да успокоите всеки. Бъдете наясно с тази ваша дарба и способност. Прилагайте те, когато някой има нужда от вашата подкрепа.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Способността да чувате и слушате, да бъдете чувствителни към близките е основата, върху която може да се изгради конструктивна комуникация.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако вече знаете своята цел, тогава днес е достатъчно да кажете намерението на Вселената за желанието да я реализирате. И необходимите врати ще започнат да се отварят пред вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Риби, изобилствате от прекрасни идеи. Време е да им придадете ясна визия и форма. Прекарайте известно време в разработването им, оценете възможния резултат от всички ъгли и след това започнете да полагате основите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 октомври 2023 г.

на горе