Астрологичен съвет за 5 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Астрологичен съвет за 4 март 2023: Отворете сърцето си, разкажете за всичко, което се крие в душата ви.

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Дневен хороскоп за 4 март 2023

Любовен хороскоп за 4 март 2023

Хумус: какво представлява и какви са полезните му свойства? Как да си го приготвите?

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия ОВЕН

съвет за 4 март 2023

Овни, вие сте този, който сте искали, мечтали и стремели да бъдете. Единственото, което липсва, е да осъзнаете реалността и случващото се, да приемете себе си като такъв. Звездите ви напомнят, че имате вътрешната сила и шанс да го направите.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 4 март 2023

Ценете времето и енергията си. Не трябва да казвате „да“ на всички наведнъж, съгласете се с всичко предложено, бъдете избирателни и внимателни. С настъпването на пролетта и топлината помислете повече за себе си, за своите желания и стремежи. И не се страхувайте да се отървете от всичко, което натоварва съзнанието ви.

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Днес е време за промяна! Новият ден ще ви даде и много възможности, които ще ви тласнат към действие нагоре. Звездите подсказват – не позволявайте на минали провали да ви дърпат към дъното и да ви пречат да осъществите плановете и желанията си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Точно сега изглежда, че всички планети са с вас едновременно и винаги са готови да помогнат. Но дори и без това, вие сте в състояние самостоятелно да постигнете това, което искате. Не забравяйте да обедините всички усилия и ясно да си поставите цели си.

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Оставете космическия план да се разгърне по предназначение и в точното време. Звездите ви казват, че сега най-важното за вас е да се отпуснете и да наблюдавате всичко, което се случва отстрани. Освен това, началото на пролетта е най-доброто време за любов.

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия ДЕВА

 

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Вие сте психически подготвени да правите сериозни неща за бъдещето, както в личния си живот, така и в професионалния. Затова с настъпването на пролетта се опитайте ясно да формулирате своите желания, цели, планирайте тяхното постигане и незабавно предприемете действия.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Сега е важно да се доверите на Вселената. Тя знае най-добре от какво имате нужда. И не забравяйте, само когато е наистина необходимо и важно. Затова променете отношението си към ситуацията, спрете да мислите, че сте лишени от нещо, напротив, вие сте късметлии!

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Действайте честно и съвестно, дори това да изисква малко повече усилия и време. Освен това, днес е идеалният ден за неща, които са отлагани дълго време.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Звездите ви съветват: за да се установите състояние на ума, е важно да се освободите от цялата негативност. Повярвайте, ще бъде лесно за постигане, ако знаете кой е отговорен. С времето всичко ще става по-ясно – струвал ли си е човек подобни преживявания и прошка или не…

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Днес е важно да сте в общение с вътрешния Аз. Ето как можете да се заредите с енергия и да чуете какво казва интуицията ви. И не забравяйте, че ако използвате практики, те са дълбоко индивидуални. Най-добре е да намерите свой собствен начин за хранене и тонизиране.

Астрологичен съвет за 4 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Важно е да разберете какви ресурси притежавате. Ще бъдете толкова потопени в ангажиментите си, че изобщо няма да сте доволни от състрадателните истории на приятел. Но в този случай е важно да поставите граници.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 4 март 2023

Звездите съветват – спрете да бъдете резки, контролирайте се, не влизайте в конфликт, дори и да сте провокирани. Съсредоточете се върху себе си сега и разберете, че всичко, което се случва, ще се отрази на живота ви по най-добрия начин в бъдеще!

Астрологичен съвет за 4 март 2023 Избор на цветен диван

Tagged , ,
на горе