Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 4 май 2023

Астрологичен съвет за 4 май 2023:  Съвет на деня към всички знаци: Пожелавайте си, мечтайте и вярвайте, че Вселената ще ви чуе и ще ви отговори! Основното нещо е, че вашите желания няма да навредят на другите.Днес е важно да насочите активността си в градивна посока.

„СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Астрологичен съвет за 4 май 2023 4 критерия при избор на мебели за детска стая

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Ако не сте готови напълно да се откажете от дейност, която не ви удовлетворява, тогава посветете известно време на това, което ви вдъхновява и зарежда с позитив и ви прави активни. Не само да отделите време за това, а помислете как можете да го осребрите и да генерирате приходи.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Намерете време и енергия, за да реализирате  целта  си и да започнете да променяте живота си, макар и не радикално, но можете да направите първата крачка. Не се страхувайте и не се съмнявайте, дори ако нещо не се получи – няма да загубите, а ще придобиете безценен опит, който ще направи следващата ви крачка по-стабилна.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес трябва максимално да се освободите от всичко, което ви тежи и притиска. Всичко, което наистина не искате да правите, но пък знаете какво трябва да направите. Ще почувствате колко по-лесно и свободно дишате.

Рак 22 юни – 22 юли

Животът ще заблести с нови цветове, ако си позволите да го видите. Много често не забелязваме какво се случва около нас, пропускаме важни моменти, фокусирайки се върху негативното. Нека вашето мото за този ден да бъде: „Спри да мислиш, време е да действаш!“ – започнете да сбъдвате мечтите си.

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е важно да бъдете учтиви и коректни, да не потискате другите със своите знания, умения или способности. Ако до вас има човек, който е в критична ситуация – помогнете му. Ако можете да дадете съвет, който ще помогне – направете го.

Дева 23 август – 22 септем.

Щедро дарявайте с топлина, грижа и внимание любимите си хора. Създайте атмосфера на комфорт и хармония около вас, у дома и на работното място. Днес е важно да простите на всички, към които изпитвате неприязън. Негодуванието ви пречи да реализирате мечтите си и да се движите през живота с лекота.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес е ден наситен с енергийна мощ. Енергията е толкова наситена, че “изглежда” като меч, който може да реши всичко, ако имате достатъчно сила да го контролирате. Ето защо, ако се чувствате уверени в себе си, можете да го насочите към решаване на ситуацията, която е най-подходяща за вас. Основното нещо – без съмнения и неувереност.  

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Това е ден на енергиен поток и взаимодействие със силите на природата. Въздействието на луната също не е за подценяване. Бъдете бдителни и внимателни. Пасивното поведение не е препоръчително, тъй като то противоречи на вибрациите на заобикалящата действителност.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес силата на мисълта е на първо място, така че внимавайте за какво мислите – с мислите си на фини нива вие полагате основата за бъдещи събития в живота си. Избягвайте тъмните, негативни мисли. Особено благоприятно е в този ден да споделяте знания, но само този, който има нужда от това знание ще ви чуе.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Помагайки на другите, вие не само ставате по-наясно със значението на вашата  цел, но и разширявате пътя на вашата реализация и ще ви бъде по-лесно да преминете към нов етап от живота си. Основното е да не се страхувате да поемете отговорност. Хората, усещайки вашето самочувствие, ще ви се доверят и ще ви подкрепят.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес е важно да отделяте повече време за общуване с доверени хора, защото влиянието на хората върху нашето благосъстояние, светоглед и вътрешни желания е голямо. И, ако се чувствате зависими от мнението на другите, е по-добре да останете сами, ако трябва да вземете важно решение.

Риби 19 февр. – 20 март

Усмихвайте се, казвайте добри думи и правете комплименти на хората – това ще бъде достатъчно, за да насърчите някого към действие. Днес може да бъдете залети от идеи, мисли, прозрения и то по начини, които няма нищо общо с рационалното мислене.  
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 май 2023

на горе