4 зодии, които не обичат да наказват децата си

4 зодии, които не обичат да наказват децата си
Астрология

4 зодии, които не обичат да наказват децата си

Има много родители, които предпочитат да наказват децата си, когато усилията им за ефективна комуникация се провалят. Някои хора често наследниците си въз основа на сериозността на тяхното лошо поведение. Докато някои родители могат да се карат на малките си, други могат да прилагат физическа строгост спрямо тях.

Някои звездни знаци обаче имат различен начин на мислене. Тези хора вярват, че израстването изисква дисциплина, но начинът, по който избират да прилагат тази дисциплина, е различен.

4 зодии, които не обичат да наказват децата си

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Лили Иванова е стихия! Енергия! Вдъхновение! Вибрация! Любов!

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Те просто не искат да наказват децата си, като дори ще направят всичко възможно, за да не се стига до там. Вижте кои са те:

Рак

рак - децата си

Родителите Раци обикновено са снизходителни и изключително спокойни у дома. Те рядко поставят или налагат някакви правила или структура и не следят всяка стъпка на децата си. Тяхната цел е да дават на малките си подходящо количество подкрепа. Но тяхната парола е често да казват неща като „децата ще бъдат деца“, когато децата им направят грешка.

Съпругът им понякога се дразни от факта, че Ракът не дисциплинира достатъчно детето им. Въпреки че често са мили и грижовни, Раците рядко или никога не се опитват да порицават или управляват децата си. Тяхната родителска мантра е, че „любовта е всичко, от което се нуждаеш“. Въпреки това те биха могли да се стремят да бъдат любящи, като същевременно са твърди и последователни с децата си.

Лъв

рак - децата си

Родителите Лъвове обикновено са изключително отдадени и грижовни към децата си. Този огнен знак знае, че децата им се нуждаят от ясна представа за техните очаквания, за да знаят как трябва да се държат. Затова те питат децата си за мнението им, преди да вземат важни решения, и поставят по-голям акцент върху свободата им, отколкото върху техните отговорности. Този огнен знак е склонен да се държи по-малко като родител, а повече като приятел със своите наследници.

Родителите в Лъв понякога използват подкупи, като подаръци, храна и играчки, за да накарат децата си да се подчиняват. Но те ненавиждат налагането на какъвто и да е вид наказание за лошо поведение. Ако техният тийнейджър краде от магазини или се занимава с вандализъм, чак тогава те може да бъдат принудени да наложат наказания за такова престъпно поведение. Но дори и тогава те го правят с мъка на сърцето, че се е стигнало дотук.

Везни

везни - децата си

Родителите Везни обикновено са много снизходителни и често са много любвеобилни. Те не поставят много граници или ограничения за своите тийнейджъри. Тези родители често се държат повече като наставници, отколкото като родители, и не изискват от децата си поведение на възрастни. Типът възпитание на Везните поставя много минимални изисквания към децата им. Децата също обичат снизходителното родителство на Везните.

Понякога обаче децата, отглеждани от родители Везни, израстват без много правила или очаквания към тях, което също не е най-правилното решение. Везните също така мразят да наказват или удрят децата си, когато се забъркат в неприятности или извършат дребни пакости, Представителите на този знак предпочитат да говорят и да разсъждават с децата си, като ги молят да не правят същите грешки в бъдеще.

Козирог

козирог - децата си

Козирозите ненавиждат да имат власт над децата си. Те не наблюдават и не дисциплинират децата си, защото искат малките им да се чувстват свободни. Дори и да има правила в къщата, те невинаги се спазват или налагат от Козирозите. Вместо това този земен знак се уверява, че децата им са наясно с последствията от нарушаването на закона, когато пораснат. Въпреки това те знаят, че без каквото и да е наказание за нарушаването им, правилата са безсмислени.

Затова разумният отговор на нарушаването на домашните правила е прекъсване на престоя и загуба на привилегиите за ползване на телефон или телевизия.  Да, това е вид наказание, но те прибягват до него в краен случай. Козирозите също така възнаграждават доброто поведение. Те се опитват да уловят децата си да се държат добре, за да могат да им дадат специални привилегии, когато се държат добре

Като давате на децата подходяща обратна връзка и обяснения, можете да им помогнете да разберат значението на домашните правила, като същевременно гарантирате, че ги спазват. Понякога това може да бъде предизвикателство, тъй като често изисква да бъдете строги с малките си деца и да имате търпението да се справите с това, че детето ви е недоволно. Но въпреки всичко знаете, че това е в името на детето ви.

4 зодии, които не обичат да наказват децата си

Вижте още:

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе