астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 27 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Вдишайте и издишайте бавно. Звездите съветват, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Приемете обстоятелствата с усмивка. Не можете безкрайно да се оплаквате от условия извън вашия контрол.

ЗАЩО ИЗБИРАМЕ ПАРТНЬОР, КОЙТО ПРИЛИЧА НА БИВШИЯ НИ? ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ!

infomax-logo-50-15-HW Да влезеш в ремонта на апартамента

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: В живота на всеки човек идва момент, в който осъзнава, че в действителност има нещо повече, нещо, което радва окото. Днес можете да усъвършенствате изкуството да гледате отвъд мъглата и да слушате интуицията си. Вселената заявява, че ще получите обещаното и звездите ще осветяват пътя ви към по-светло бъдеще.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Звездите ви насърчават, да се отворите и да дадете на хората около вас малко повече любов и малко повече състрадание. Помнете, заедно сме па-силни. Някои от вас може да установят, че идва период на дълбоко изцеление. Нека суровите емоции излязат на преден план.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако всичко около вас се разпада, вярата е единственото нещо, на което можете да се опрете. Свържете със себе си, можете да намерите това, от което се нуждаете точно сега. Не забравяйте, че днес трябва да благодарите повече от всякога. Кажете: „Благодаря“!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Звездите и планетите много силно ще повлияят вашата интуиция и емпатия. Това ще ви помогне да разбирате по-добре хората и да разпознавате лъжите. Днес е много важно да наблюдавате поведението на другите, да анализирате действията на колеги и приятели.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес любопитството може да бъде по-силно от страстта или вълнението. За някои това ще доведе до много благоприятни, но далеч не трайни промени. Е, любопитството също е един от важните начини за себепознание и изследване на света и днес, точно това, не бива да се пренебрегва.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес сте особено очарователни, трябва да се възползвате от това. Може да има объркване в работата, но това само ще ви провокира да се борите. И като цяло нищо не може да разклати вярата в собствените ви възможности.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Концентрирайте вниманието си, оценете успехите си. Това ще ви помогне да осъзнаете, че не само оцелявате, но и просперирате и че съдбата също е на ваша страна.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Слейте се с околното пространство. Ако нещо няма смисъл за вас в момента, знайте, че е защото не би трябвало да има смисъл. Бъдете себе си, но все пак се съобразявайте с възможностите си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Изпълнете този ден с общение. Бъдете възможно най-проактивни, мнозина ще могат да инициират забележими промени в личния си живот. Идеален момент за започване на нови проекти, обучение, ново хоби.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Целият ден ще зависи от вашето състояние и настроение. Следователно, колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успешен ще бъде този ден. Ще имате възможност да се справите със затруднения. Поставете си най-амбициозните цели и вярвайте в себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Понякога Вселената ви дава не това, за което копнеете, а това, от което се нуждаете в момента. Разберете, че това е за ваше добро, защото вие сами забелязвате, че в крайна сметка всичко се получава по най-добрия възможен начин. Всичко върви по най-добрият начин за вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Откажете се от това, което вече не ви принадлежи. Работете с енергията на намаляващата луна, за да освободите това, което вече не е ваше. По един или друг начин ще дойде време да се сбогувате с всичко излишно, но въпросът е колко време ще отлагате.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 септември 2023

на горе