астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Сега е времето, когато успехът и разбирателството са ви гарантирани. Ако искате да започнете нещо ново – започнете да го планирате и структурирате, търсете съмишленици.

Полезни съвети, ако сте допуснали грешка на работното място

Астрологичен съвет за 22 юни 2023 Съвети за охлаждане на стая без климатик

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: давайки любов в една връзка, без да изисквате нищо в замяна, ще привлечете в живота си онези хора, които ще я оценят и ще споделят енергията си с вас. Освободете се от подозрителността и съмнението в себе си, повярвайте в своята стойност и значимост.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: ако искате да имате повече в дадена област, например повече пари или по-добра комуникация, тогава внимателно анализирайте вашите мисли и нагласи в тази област, определено ще откриете какво ви блокира и ограничава.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Планирайте внимателно делата си, оставете малко повече време, отколкото смятате за необходимо. Поради повишената вътрешна активност съществува риск да надцените възможностите си и да нямате време да направите планираното. А с предварително планирано снабдяване ще имате време за всичко и в същото време ще останете спокойни.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: подарете любов и грижа на любимите си хора, стоплете ги с топлината си. Това е най-доброто нещо, което можете да направите за тях. Дори и всичко да върви гладко, прекрачете гордостта си и направете искрена първа стъпка към.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: слушайте със сърцето си съветите на мъдри и успели хора. Те са особено полезни за вашето развитие днес. Обърнете внимание на плановете си за бъдещето и особено на анализа какви знания ви липсват, за да достигнете ново ниво.  

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не можете да си позволите да бъдете пасивни дълго време, защото енергията на деня е изпълнена с активност. Неизразходваната дейност може да се развие в пасивност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: развийте способността да мислите позитивно при всякакви обстоятелства, научете се да приемате света холистично във всичките му цветове: черно и бяло. Събудете интереса си към живота чрез усещането за красотата и празника на живота.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: не се притеснявайте, ако не сте там, където искате да бъдете. Имате достатъчно време да стигнете до там и вашето пътуване към величието току-що започна. Днес Вселената предлага на вашето внимание мъдростта: „Когато ученикът е готов, учителят ще се появи“.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: бъдете мили и се отнасяйте към хората като към равни. Важно е да не се поставяте над другите, дори ако на този етап знаете как и знаете повече от събеседниците си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: приемайте себе си и другите без очаквания – днес е нежелателно да установявате рамки и правила. Опитайте се да избегнете чувството, че някой ви дължи нещо. Важно е да позволите на другите и на себе си да правите това, което искате, а не да се насилвате от чувство за дълг.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: ако имате планове да започнете нещо ново – действайте смело! Разговаряйте с мъдри хора, които са постигнали нещо, може би те могат да ви вдъхновят или да ви озарят с нова идея.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: поемете контрол над вътрешния си смут, спрете да се тревожите. Изживейте деня в момента тук и сега, вярвайки, че всичко е наред, а утрешният ще бъде още по-добър.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 юни 2023

на горе