астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 22 април 2023

Астрологичен съвет за 22 април 2023:  Вие сте красива личност. Вие сте сила. Вие сте смелост. Вие сте мъдрост. Погледнете внимателно в огледалото, като си спомните, че всичко, което търсите, вече е във вас.

Астрологичен съвет за 22 април 2023

Астрологичен съвет за 22 април 2023 Тъмни и светли цветове в интериора

infomax-logo-50-15-HW Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ започват летните си концерти с нов сингъл

Месечен хороскоп

„Двойка ли сме, или …?“: 7 истории за това как да определим състоянието на една връзка

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Любовта, късметът и красотата са на ваша страна. Най-вероятно ще бъде денят, в който всички врати ще се отворят точно навреме, за да продължите напред. Оставете старите, ненужни и само наблюдавайте как новите се отварят. Вървете по пътя си с увереност и ведър поглед на нещата.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

В сферата на любовта и романтиката нещата са много красиви. Ако има някой, който има чувства към вас, има голям шанс скоро да ви се разкрие. Готови ли сте за големи промени? Не се съмнявайте в уникалните ви способности, а продължете напред и печелете. Бъдете с вътрешното съзнание, че всяка ваша стъпка е точно на мястото си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Няма значение колко пъти се проваляте. Започни отначало. Започнете отново. Посветете се на създаването и прилагането на нови навици, които ще ви помогнат да останете на повърхността по време на предстоящите промени.

Рак 22 юни – 22 юли

Ако не се вписвате в конкретните малки пътеки, създадени от тези, които са извървели този път преди вас, това е, защото не сте били предназначени да бъдете същите. Бъдете различни и себе си. Ако се чувствате на кръстопът, позволете си да нарушите правилата на зоната на комфорта. Твърде много, твърде смело, твърде дръзко. Това е вашето мото за днес.

Лъв 23 юли – 22 август

Няма значение какво казват или не казват. Важното е как се чувствате, когато сте сами. Време е да си получите любовта, вниманието и одобрението, които желаете от околните. На някои от вас може да бъде предложена уникална възможност. Ако това помага да се отървете от дискомфорта, в който сте били, отворете сърцето си за предложението.

Дева 23 август – 22 септем.

Започвате да осъзнавате, че вашата цел е много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Радостта, която изпитвате дълбоко в себе си, е знак, че сте на прав път и напредвате с правилното темпо. Продължавайте по пътя към вашата мисия.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Ако историята, която внезапно нахлуе в мислите ви, няма смисъл за вас, тогава трябва да я напишете и споделите. Вие сте предназначени да вдъхновявате. Позволете си да бъдете дръзки, смели, решителни. Вие заслужавате да създадете нещо, което ще ви надживее. Позволете си да бъдете смели.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Това урок ли е или благословия? Всяко „не“ е просто космическо пренасочване към нещо по-смислено. Вместо да се увличате в примка от страхове и притеснения, насочете енергията си към изцяло нови неща. Като използвате силните и слабите си страни в своя полза, можете да постигнете повече, отколкото си мислите.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако сте се опитвали много усилено да се впишете в миналото, но вместо това сте се чувствали претоварени или изгубени, може би е време да опитате нещо ново и да си проправите път нагоре? Стоите на прага, давайте, позвънете на звънеца, за да отворите вратите.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Всяко голямо изобретение някога е започнало с мечта. Вървете напред, позволете си да правите грешки, паднете, изтупайте праха от себе си и продължете отново напред. Може да изглежда, че най-важните неща отнемат време, но ще се изненадате да научите колко лесно е да решите някои задачи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Очакват ви нови начала. Възползвайте се максимално от тази искряща нова енергия, която навлиза в живота ви и стойте безстрашно в светлината на прожекторите. Възползвайте се максимално от енергията си през деня.

Риби 19 февр. – 20 март

Сила на потока, а не груб натиск. Вероятно, докато надграждате днес, ще ви се разкрие нещо друго относно ситуацията, в която се намирате. Вярвайте в мечтите си и се вслушвайте в интуицията си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 април 2023

на горе