Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за 2 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Колкото повече обичате, толкова повече любов ще получавате в отговор на вашето излъчване. Д-р Бърни Зигел е казал: „Ако обичаш, няма как да се провалиш“.

infomax-logo-50-15-HW „Книга на мъртвите“ е селекция от магически заклинания

Пералня със сушилня – удобство или излишен разход?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, свържете с вашето истинско Аз. Може би много скоро ще почувствате, че сте готови да продължите напред, с чувство на увереност и кураж да промените мислите, емоциите, нагласите, убежденията и вкоренените мотиви, които са от съществена важност за вашето благосъстояние.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, преживените истории са като дар, защото те ви помагат да различите собствения си житейски път от този на другите. Също така ще откриете как дадени идеи не са в съгласие с намеренията на душата ви.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, често вашите истории създават и розовите очила, през които някак си по-удобно се гледа. Започнете по-често да анализирате самите сее си и ще осъзнаете как тези очила много често изкривяват представите ви за реалността във външния свят.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, обичайте. Тази божествена емоция е могъщ и ефективен коректор на нагласите. Само чрез това чувство е възможно да се видите с очите на друг и да разберете колко любящ и грижовен човек сте. Колкото повече обичате, толкова повече любов ще получавате.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, движението стимулира потока на енергията през енергийното тяло и обединява вътрешния с външния свят. Да се движите, означава да живеете. Движението е добро за душата, ума и тялото.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, бъдете, колкото се може сред природата. Съзерцавайки заобикалящият ви естествен свят, ще започнете да разбирате как вашия живот също следва определена цикличност и има своите приливи и отливи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, занимавайте се с дейности, които да разкриват вродените ви таланти, и открийте как да ги развивате. Освободете се от мисълта, че не можете да научите нещо ново. Всеки може да се научи, стига да открие правилната и необходима мотивация.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, следвайте собственият си ритъм. Вместо да губите ценно време и да се стараете да изглеждате и действате като всички останали, открийте нещото, което ще ви откроява, чрез вашата уникалност и индивидуалност.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, обградете се с хора, които са различни и следват собственото си мнение, но не отричат останалите хора. Наблюдавайте ги и вижте какво у тях ви впечатлява. Близкият ви контакт с хора, които вярват в себе си, може много да ви помогне.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, отделяйте врем да правите неща, които обичате, които отвличат вниманието от ежедневната рутина, дори това крайно да ви различава от околните. Правете това, което поражда усмивка в сърцето ви.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, променете моделите си, ако се чувствате ограничени. Ако често закъснявате, това поражда ненужно напрежение в междуличностните ви отношения. Опитайте се да подраните и наблюдавайте как отношенията ще започнат да се променят. Приложете тази тактика и в други аспекти от живота.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, не спирайте да се движите. Движението е ценно, защото всичко се променя миг след миг. Ако блокирате движението, несъзнателно блокирате и промяната, по този начин оставате в застой. Запомнете: движението поддържа потока на енергията.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 юни 2023

на горе