астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 19 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Обърнете голямо внимание на вашите мисли и емоции. Всичко, върху което се фокусирате днес, можете да материализирате в живота си и дори да програмирате някои събития за следващия месец. Имайте предвид това.

Ултрамодерни дънки за всеки ден — ТОП-3 лято 2023 (СНИМКИ)

Астрологичен съвет за 19 юни 2023 Избор на под: тъмен или светъл

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Освободете Душата си от негативните преживявания, които ограничават способността Ви да общувате открито и искрено с другите хора. Общувайте топло с хората, бъдете сред хора с еднакви мисли, отношенията с които ви обогатяват психически и духовно, вдъхновяват ви за положителни промени.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: обикновено хората се страхуват от това, което не знаят, така че страхът е един вид пътепоказател накъде да се движите в проучването. Можете ясно да проследите какви знания още трябва да придобиете, за да се отървете от тези страхове.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: помогнете на близки хора да се адаптират към реалния живот чрез собствен пример. Дори и преди да сте правили грешки, покажете на другите, че никога не е късно да ги признаете и поправите.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: събудете в себе си силата да живеете, творите, обичате, дарявате радост и да бъдете вдъхновение на другите. Възстановете и пресъздайте някои семейни ценности и традиции.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: енергийните тенденции на деня са, че днес това, което ви пречи да живеете пълноценен живот, може да приключи. Например, може да се изненадате, когато с радост установите, че обидата, която ви е тегнела от дълго време, внезапно е изчезнала.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: наблюдавайте своите емоции, усещания, събития и ще можете да разберете какво трябва да се промени на първо място, коя област от живота трябва да бъде приоритет на този етап от времето.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: ако вътрешно сте готови за промени, тогава те ще преминат безболезнено и няма да предизвикат силни чувства и емоции. Ако, обаче усещате вътрешна съпротива, денят може да бъде по-труден, отколкото бихме искали.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес е денят, в който можете да си позволите да поемете риск и да направите нещо, което не е правено досега, но рискът трябва да е оправдан. Но не забравяйте да си давате кратки паузи, което ще ви позволи да спрете вътрешното напрежение и да ви помогне да се отпуснете.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес трябва да помислите как можете да облагодетелствате себе си и другите хора – това може да е вашата цел. Ако не се чувствате щастливи или удовлетворени от живота, това е един от индикаторите, че правите нещо нередно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: всеки, с когото трябва да общувате, ще бъде привлечен спонтанно. Ето защо, ако случайно срещнете познат човек на улицата, който не сте виждали от много години, прекарайте поне няколко минути в разговор, не се ограничавайте до „здравей довиждане“.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Страхотен ден за комуникация! Днес с лекота ще можете да изпитате радостта от човешкото общуване. Хората около вас са позитивни, те ще ви дарят с топлина и усмивки. Започнете нов бизнес, започнете нови проекти – време е да дадете живот на всичко, което чакаше във вашите планове, мисли, мечти.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: намирате се в период на мир и стабилност, така че се отпуснете и се наслаждавайте на заслуженото удоволствие. Уверете се, че знаете какво се очаква от вас, преди да се присъедините към нов план или проект. И ако по някаква причина шестото ви чувство ви подскаже, че нещо не е наред, тогава откажете, ако е възможно.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 юни 2023

на горе