астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 18 април 2023

Съвет за 18 април 2023: Да признаете своите грешки с искрено чувство на съжаление – това може да ви помогне да вървите по правия път в живота, да ви окуражи, да поправите грешките си.   

Астрологичен съвет за 18 април 2023

Астрологичен съвет за 18 април 2023 Модулен диван

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 18.04.2023 според зодията

Най-успешни зодии! Вие сред тях ли сте?

Силата на духа! Селин Дион с нов албум след тежка диагноза

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Действайте така, сякаш всичко, което желаете, вече сте го придобили. Вярвайте, че всичко, което търсите, духом вече сте получили и желанията ви ще се изпълнят. Освободете се от мислите, които ви карат да се подценявате! Мислете за себе си, като за успял човек.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако приятел или член на семейството се опитва да ви разубеди от определени дейности, би било разумно да се вслушате в това, което имат да ви кажат. Все още можете да продължите напред, но поне ще го направите, знаейки какви препятствия може да има пред вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако чакате да станете съвършени, преди да обикнете себе си, ще пропилеете целия си живот. Вие, вече сте съвършени – тук и сега. Постигнете най-високите и най-дълбоките степени на познанието, прозрението и разбирането.

Рак 22 юни – 22 юли

Когато става въпрос за вашите професионални и творчески начинания, най-вероятно ще трябва да направите избор. Не всичко, което изглежда добре на хартия, е непременно добро за вас. Овладейте изкуството да казвате „не“ тактично, когато това се налага.

Лъв 23 юли – 22 август

Не забравяйте, че наемането и обучението на правилните хора е стъпка в правилната посока. Така навлизате във време на стабилност и сигурност. Време е да се насладите на плодовете на предишния си труд. Стигнахте тук въпреки хаоса от последните няколко месеца. Оценявайте всичко, което сте постигнали.

Дева 23 август – 22 септем.

Светът непрекъснато се променя, постоянно се развива, една трансформация отстъпва място на друга. Колко прекрасно! Отново сте в повратна точка. Отделете малко време, за да благодарите за всички житейски преживявания, които са ви довели до този момент от вашето съществуване и са ви направили това, което сте днес. Позволете си да усетите дълбочината и широтата на емоциите си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Мислете за себе си, така както искате да се видите: „Аз съм радостен, успял, красив и щастлив човек“. Когато грешите се опитайте да признаете, че не сте прави или че сте допуснали грешка. Концентрирайте се върху дишането или стъпките, които правите. Всяко вдишване е свято, всяка стъпка е свещена.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

„Когато някой ти покаже истинското си лице, повярвай му от първия път“. Воалът се вдига, Скорпиони. Позволете си да видите нещата такива, каквито са, а не такива, каквито бихте искали да бъдат. Не се страхувайте да отстоявате истината.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Отворете сърцето си за тези, които се опитват да ви достигнат. Кажете им, че споделяте чувствата им. Нямате нужда от слава или показност, за да направите живота си щастлив. Имате нужда от хора около себе си, които ви обичат заради това, което сте, и ще го направят, независимо от вашия статус.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Имате ли идея, която внася страст в живота ви? Ако е така, тогава това е нещо, върху което трябва да работите. Настоящата космическа активност, предразполага мечтите ви да се сбъднат. Трябва обаче да ги преследвате със съзнателно намерение, а не да стоите на едно място и да чакате чудо.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Приемете къде се намирате в момента и се съсредоточете върху това, което трябва да направите днес. Вселената ви предлага чудесна възможност да останете насаме с болката си и да помислите. Между другото, не забравяйте да обърнете внимание на това, което ви казва вашето физическо тяло.

Риби 19 февр. – 20 март

Искате светът около вас да бъде приказна романтика? Искате да правите всичко според книгите? Но по този начин бихте ли могли да отхвърлите това, което ви се струва истинско? Нещо, за което да мислите, докато отпивате от сутрешното си кафе. Вселената ви призовава да се отървете от илюзорните представи.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 април 2023

на горе