астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Бъдете мили и се отнасяйте към хората като към равни. Важно е да не се поставяте над другите, дори ако на този етап знаете как и знаете повече от събеседниците си.

Естествени средства за борба с вредителите в градината

Астрологичен съвет за 17 юни 2023 Домашни растения поемащи влага

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес е вълшебен ден, когато всичко наоколо е пълно със знаци, улики и просто трябва да можете да ги разчетете. Това ще ви помогне да реализирате целта си  в живота.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: опитайте се да търсите положителното във всички събития от деня и ще видите колко положително има в живота ви, което просто не сте забелязали в обичайната суматоха.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: общуването ще ви бъде от полза и ще ви развесели. Но не злоупотребявайте с доверието на другите и не им се налагайте. Струва си да се вслушате в съветите, ако ги дават вашите близки приятели или роднини. 

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: бъдете готови да промените нещо в живота си. Важно е да позволите на потенциала и вътрешната си сила да действат за доброто. Не можете да постигнете значителна промяна, без да промените нещо в мисленето си, вътрешните си нагласи и принципи.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: в работата можете да започнете всякакъв бизнес и проекти. Чувствайте се свободни да решавате финансови въпроси, да участвате в покупки, продажби и друг вид финансови операции.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: мисълта е силата, която ни кара да се движим. И къде ще стигнете зависи от вашите мисли. Ще успеете ли да разгърнете пълния си потенциал, да донесете полза на много хора и на себе си или не? Важно е да запомните, че всеки човек във вашето обкръжение има право на своя избор.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: всичко „засято” от вас в предходните лунни дни ще „поникне” в този ден. Ако имате събития, които ви изненадват, не ги смятайте за неочаквани – това е резултат от ваши действия или мисли през целия лунен месец.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: обърнете внимание на всичко, което ви се случва: както негативно, така и позитивно. И ще можете да коригирате поведението и мислите си за следващия месец и да направите живота си по-хармоничен.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: ако чувствате, че миналите спомени ви пленяват толкова много, че не искате да виждате никого, искате да се затворите от всички – това е сигурен знак, че не живеете в хармония със себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: животът е един кръговрат. Със страхове, гордост и негодувание вие ​​губите огромни количества живителна енергия. Отнасяйте се към всичко мъдро и философски в този ден, приемете за себе си, че всичко има място да бъде.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес вашият вътрешен глас ще сигнализира какво трябва да се промени, коригира, преработи. Следователно, колкото по-спокоен е денят ви, толкова по-ефективни ще бъдете.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес можете да привличате различни хора към себе си, включително не много приятни особи. Ако някой започне да ви натоварва с думите си – намерете начин да обърнете разговора тактично, но не позволявайте на тези дребни недоразумения да развалят настроението ви.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 юни 2023

на горе