любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 17 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 17 юни? Хороскопът гласи: днес не е най-добрият ден да се справяте с отношенията с другите, особено с любимия човек. Дори вашите собствени чувства и желания ще бъдат изключително трудни за разбиране. Само критична ситуация може да изчисти ума, буквално на ръба на извънредна ситуация. Тогава възприятието ще се изостри до краен предел и всичко ще върви гладко.

Как да прекарате уикенда с любимия човек? — ТОП-5 идеи

Любовен хороскоп за 17 юни 2023Как да поддържате хладна спалня през лятото

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес любовта е като истински пламтящ огън: без „храна“ тя бавно угасва, но на този ден има шанс Съдбата да хвърли прясна пачка дърва в любовното огнище. За денят звездите вещаят за склонност към спонтанни ярки прояви на чувства, така че ще има много възможности за нов романс (както и за извеждане на стари отношения на ново ниво) – основното е да сте готови за всякакви изненади.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес ще бъдете под влиянието на нечий най-силен чар, но се опитайте да не се увличате много. Чарът е много мощен инструмент, който може да ви разсее от важните неща, за които трябва да се погрижите на първо място. Забавлявайте се, но не забравяйте за задълженията си. Ако се увлечете прекалено много от флирта и забавленията, може да загубите нещо много ценно за вас. Затова можете да се наслаждавате на живота, но в никакъв случай не изпускайте от поглед най-важното.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: е възможно да се завърнете към връзка, която сте били поставили на пауза за известно време. В този случай, днес може да възникне въпросът, дали това решение е било правилно. Ситуацията се е променила дори повече, отколкото ви изглежда, поради което е твърде вероятно да не бъде същото, както е било преди. Струва си обаче да отделите малко повече време на тези отношения. Твърде рано е да се промени радикално ситуацията. Говорете откровено с партньора си и разберете какво мисли той по въпроса. Много е вероятно мненията ви да съвпадат.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: любовта може да бъде крехка като яйце, но и твърда като желязото. С други думи, на този ден най-лошото нещо, което можете да направите, е да притиснете партньора си или да го принудите да направи нещо, което не му харесва. Свободата и независимостта са във въздуха, така че перфектната романтична среща трябва да ви даде прилив на адреналин или поне порция свежи усещания: нов филм, нов ресторант, нов начин да зарадвате партньора си…
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес е денят, в който вибрациите на чувствеността, буквално ще пращят във въздуха! Чувството за привлекателност и повишеният интерес към противоположния пол са специалните знаци на този ден. Ето защо, ако сте в романтично търсене, хороскопът съветва да отворите сърцето си за нови познанства. Бъдете във вихъра си, срещайте се, общувайте – и ще имате всички шансове да отворите страницата на прекрасна любовна история.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес хороскопът обещава, че съзнанието в този ден уверено ще надделее над емоциите, така че влюбените да могат да подредят връзката без излишни драми. Опасността на деня може да се нарече желанието да решите някои въпроси сами, без участието на вашата сродна душа. За да избегнете недоразумения, свързани с това, запомнете основното желание на всички двойки: „романтика и любов“. Смисълът на тази мъдрост е, че едното е невъзможно без другото.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: на шега или на сериозно, Везните ще имат възможност да се потопят в любовната игра. Те толкова искат да се потопят в океана от романтика, че са готови да отговорят на обаждането на човек, който харесват, дори ако ситуацията не е съвсем подходяща. В този ден Везните ще са изключително емоционални, време е да отидете на среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес звездите ще ви зареждат с дълбока чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес ще бъдат решени много въпроси, които ще се отнасят до вашата лична сфера. Ако днес за вас е важно човекът, който харесвате, да отдели вниманието си към вас, тогава всички планове ще бъдат увенчани с успех. Ще се случи нещо хубаво, за което не сте мечтали. Късметът ще се обърне само към някой, който се показва като целеустремен и уверен в себе си човек. Опитайте се да не забравяте за интересите на любимия си човек. Ако сте упорит егоист, ще предизвикате сериозна неприятност, която ще утежни отношенията ви.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес е време Козирогът да се разкрие пред света: не се страхувайте да бъдете ярки и изразителни. Сега това е вашето основно оръжие за спечелване на сърца! Не оставайте в собствената си сянка, покажете най-доброто, на което сте способни и определено ще бъдете оценени! Любовният хороскоп уверява: днес Козирогът може да поиска това, на което никога не се е надявал преди, защото ще го получи. Така че вземете най-смелите си мечти от горните рафтове – тяхното време е дошло!
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес Водолеят ще се интересува много повече от истински прояви на любов, отколкото да говори за нея с красиви жестове. Обичате ли? Водолеят очаква помощ от своята любяща половинка, докато днес самият той може да забрави, че любимия човек има нужда от същата грижа. Освен това, хороскопът уверява, че в този ден може да се превърне в капризен човек, безкрайно изискващ нещо, настоятелно ровейки с лапи. Но това със сигурност не е така. Нали, Водолеи?
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: понякога любовта е като минно поле, но на този ден бъдете особено внимателни! Уловката ще е в емоционалната лекота, към която енергията на небесните тела ви правят склонни. В това състояние можете лесно да се влюбите, да направите ново запознанство, но не по-малко лесно е възможно, да загубите ума си, правейки много грешки. Така че, мотото на денят: наслаждавайте се на живота, но не забравяйте за дискретността!
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 17 юни 2023

на горе