астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 17 октомври 2023 г. за всички зодии: Открийте приятели, които се движат в същата посока като вашата, която сте избрали и вие. Затова се обградете с хора, в чийто сърца гори нестихващ огън и желание за развитие.

Натурални маски за коса и лице в домашни условия: Красотата на природата в уюта на вашата кухня

infomax-logo-50-15-HW Отвори се дупка в небето

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Всичко, което се случва, е част от план, който ще ви отведе на следващото ниво и ще ви помогне да станете най-добрата версия на себе си. Сега основният въпрос е: как можете да превърнете слабостите си в силни страни? Само вяра в себе си и неминуем успех!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Накарайте партньора си да се чувства обичан и ценен, Телец. Дайте му възможност да диша свободно. Приемането е дар, който може да преобрази и най-трудните взаимоотношения.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ангажиментът е нещо повече от размяна на обети. Преди да дадете обещания, помислете, дали можете и най-важното, дали искате да ги изпълните. Бъдете умерени, Близнаци. В това няма нищо лошо.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако продължите по правилния път, в крайна сметка ще стигнете до желаната дестинация. Работата трябва да се извършва последователно. Човек, който постига успехи, е този, който остава отдаден на идеята и въпреки обстоятелствата, без значение какви са те, върви уверено към целта си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Как ще направите място за новото, ако не си оставите старото? Лъвове, понякога трябва да се сбогувате с някои спомени. Признайте даровете, които Вселената ви предлага и спрете да ги гледате от гледна точка на вашето минало. Намерете безопасен начин да „освободите“ товара си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всички сме били онеправдани или неразбрани в даден момент от живота, но ако продължаваме да се придържаме към миналото, няма да можем да оценим добрите неща и невероятните възможности, които стигат до нас в живота ни.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вместо да подхранвате страховете си, върнете си вярата в себе си. Спомнете си кой сте и защо положихте толкова много усилия. Това е и времето на раждането на нови идеи и вдъхновение. Времето сред природата е чудесен начин да активирате потока на вашите творчески мисли.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Соломон е казал: „Този, който е търпелив, е по-добър от смелия и този, който владее себе си, е по-добър от завоевателя на града.“ Винаги помнете да запазите самообладание и да мислите за последствията.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Можете да се учите от всеки. Всеки живот е история, изпълнена с уроци, готови за научаване. От всеки, когото срещнете в живота си, ще научите някакъв ценен урок. Опитът на човек, неговите страдания и постижения са възможност да научи нещо ново за себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Промяната е трайна. Ларвата не може да се превърне в пеперуда за една нощ, нали? Така че защо да бързате с процеса на вашата трансформация? Всичко продължава. Днес звездите ви съветват да се съсредоточите върху най-добрата си версия.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Каквото и да правите, правете го с пълна отдаденост или не го правете изобщо. Успехът в живота ще изисква да дадете най-доброто от себе си и тогава ще живеете без да съжалявате. Ако правите нещо на случаен принцип, без особен интерес или без желание, можете просто да го оставите.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Позволете си да се преместите на ново място без съжаление, ако е необходимо. Позволете си да започнете от чисто, ако това е, което животът изисква от вас в момента. Не всеки ще ви потупа по гърба или ще подкрепи промяната.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 октомври 2023 г.

на горе