астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Има много начини да признаете любовта си и да покажете на хората колко много държите на тях. Затова дръжте сърцето си отворено, докато търсите най-добрите думи, докато подготвяте изненада, докато планирате как да помогнете на ближния.

Подреждане на гардероба – 5 лесни стъпки

infomax-logo-50-15-HW Даш диетата контролира високото кръвно

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Доверявайки се на вътрешните си усещания, днес ще можете да съзрете различно разбиране за същността на нещата, събитията, хората и явленията. Ще можете да разберете, че животът е даден не за страдание, а за любов и блаженство.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Едно безполезно преживяване според вас може да се превърне в ключ към нов живот за друг. Споделяйте, помагайте, вдъхновявайте и ще получите подкрепа от Вселената в осъществяването на вашата цел! Може би вашето мнение и гледна точка ще се превърнат в спасителен пояс за някого.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: В ден с такава силна енергия е важно да сте в хармония със себе си, да сте по-внимателни към сигналите на душата си – на моменти може да ви напрягат, но ще са осезаеми. Бъдете готови за факта, че другите може да са твърде ревностни, за да защитят невинността си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Пожелавайте добро, където и да отидете и където и да се появите, и тази енергия ще ви се върне стократно. Научете се да слушате интуицията си и да разчитате знаците, които тя ви изпраща.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Задайте си въпросът „Какво мога да дам на света, в който живея? На моето семейство, моите приятели, моята среда?“ – това е най-високата степен на реализация на  целта,  когато човек мисли за това каква полза може да даде на другите. Следете накъде е насочена вашата жизнена сила и активност.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Запомнете, че човек сам твори реалността си, с всички радости и проблеми. Това, което изпращаме във Вселената, е това, което ни се връща стократно по-силно. Опитайте се да стоите далеч от всякакви скандали, тревоги и напрежение.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Всички начинания в този ден ще бъдат успешни, всичко зависи от вас, най-важното е да не спирате наполовина. Препоръчително е да не оставате в изолация. Търсете удобна за вас комуникация.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Обърнете внимание на тялото си, защото това е Храмът, в който живее вашата Душа. Вдъхнете живот на всичките ви натрупани идеи, започнете да изпълнявате плановете си. Всичко ще бъде успешно в този ден.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Пазете образът на вашия триумф в сърцето си, не забравяйте за крайната цел по пътя. Дръжте това изображение пред очите си като ориентир. Този прост, но ефективен метод ви позволява да се издигнете над хаоса.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес звездите ви призовават да отидете отвъд съзнанието си и да повярвате, че Великият план всъщност работи във ваша полза, а не срещу вас. Целият свят всъщност е сцена! Така че, изиграйте ролята си с грация и уравновесеност, без да позволявате драмите на други хора да ви повлияят, по какъвто и да е начин.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Обичате това, което правите, но понякога се чувствате сякаш сте затънали в коловоз. Не се отчайвайте и още повече не се отказвайте от това, което сте започнали. Намерете нови подходи към повтарящи се задачи, за да събудите чувството си на благоговение и удивление. В същото време не забравяйте да бъдете последователни и упорити.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Когато погледнете назад към траекторията на живота си, осъзнавате, че сте благодарни за всичко. Благодарни, дори и за разбитите мечти и илюзии. Това е добро напомняне, че всичко наоколо е временно и че скоро всичко внезапно ще се промени към по-добро.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 август 2023

на горе