астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 15 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 15 октомври 2023 г. всички зодии: Време е да захвърлите всички съмнения, страхове и тревоги и да продължите напред. Дори все още да не разбирате какво ви предстои. Следвайте все пак! Приемите този риск.

Как йогата може да излекува физическите (и духовните) ни рани?

infomax-logo-50-15-HW Деси Стоянова не си е и помисляла за развод

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако сте чакали точното време за осъществяване на някакви дела или желания, то дойде! Точно днес можете да видите как Вселената прави буквално всичко за вас. Така че, бъдете отворени и благодарни. И не забравяйте, че най-доброто предстои!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не се упреквайте за грешки. Все пак се учим от тях. И какво, ако се спънете и паднете няколко пъти по пътя? Вие сте воин по душа – това е духът, който сте призовани да олицетворявате. Превърнете болката си в сила и раните си в мъдрост.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Може да се почувствате хванати в капан от нещата, хората и местата, които някога са ви носили радост. Това е нормално – всички израстваме от старото. Всичко, което трябва да направите, е да разкопчаете предпазния колан и да направите квантов скок напред.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Спазвайте обещанията, които можете да изпълните, дори ако сте ги дали преди много време. Това увеличава шансовете за осъществяване на вашите планове, тъй като по този начин се пречиствате енергийно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вселената има план за вас! Но първо отговорете на въпросите си: „Какво ви притеснява? Несигурността на всичко, което се случва? Давайки си отговори на тях, можете да определите посоката на действие, за да промените тези ситуации, които не ви подхождат.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Потопете се в дълбините на душата си, в това пространство на тишината вътре. Именно там ще намерите отговори на основните си въпроси, които са ви важни. Звездите ви препоръчват отделяне на време сред природата и медитация.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Фаза на луната носи със себе си напомняне, че заслужавате успеха и изобилието, които желаете. Признанието за вашите усилия също ще бъде важна тема, докато вървите напред. Вие заслужавате любовта и възхищението, които ще дойдат в живота ви много скоро.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Понякога виждаме и чуваме само това, което искаме, а не това, което е в действителност. Свалете розовите очила и приемете това, което ви се случва, въпреки дискомфорта. Някои от вас може да започнат да приемат своята уязвимост в определени ситуации и това е добре.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Няма грешен избор, доверете се на интуицията си. Звездите ви съветват да отделите време за вашите навици. Ако прекарвате твърде много време пред компютъра, променете ситуацията. Отделете повече време за забавления и игри, както и общуване със съмишленици.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вие сте архитектите на своята реалност, Водолеи. Вашите мисли играят важна роля в създаването на мироглед. Понякога е добре просто да си позволите да живеете според сърцето си, а не според ума си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вселената ще ви помогне да продължите напред и да освободите мощен поток от жизнена енергия. Звездите ви съветват да започнете да усвоявате ново хоби, където може да ви очакват приятни запознанства!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15 октомври 2023 г.

на горе