астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 12 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Използвайте богатото си въображение, за да изразите чувствата си, дори и да ви трябва известно време, за да се съсредоточите и да се отпуснете. Медитация или йога са отличен метод. Вечерта посветете време на любимите хора и създайте хармонична атмосфера наоколо.

Сини и лилави плодове и зеленчуци за здравето на мозъка

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Никога няма да имате нито пари, нито акъл, ако….

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Можете да се наслаждавате на нови неща безкрайно. Хубаво е, че сте се подготвили за тези промени. Позволете си да бъдете трансформирани по възможно най-добрия и лек начин. Дори и крачка в неизвестното води до нови хоризонти.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Всяка житейска ситуация или човек идват, за да ви дадат важен житейски урок. Каквото и да е, вече е било, време е да продължите напред. Време е да повярвате, че по-добри неща ще дойдат по пътя ви. Но това не означава, че процесът на промяна ще бъде лесен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Имате две възможности: да играете на познат курс или да кажете „да“ на нещо с неизвестен резултат. Изглежда, че сте готови да станете авантюрист. С наближаването на края на лятото някои от вас може би изпитват желание спонтанно да си вземат почивка.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Когато става дума за душевно равновесие, няма универсален подход. Някои хора намират спокойствие, като прекарват времето си в храмове и посещават свети места. Други смятат, че нещо, което търсим, може да бъде намерено само като погледнем вътре в себе си. Истината е, че има много пътища към знанието.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Звездите в този ден ви карат да помислите: дали сте искрени със себе си? Наясно ли сте със собствените си нужди. Понякога си мислите, че някои хора в живота ви играят ролята на злодей, но не е така. Техните „машинации“ са просто възможност да се докажете. Слушай шепота на сърцето си, той ще те отведе в правия път.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако чувствате, че по пътя ви има само препятствия, може да сте избрали грешния път. Направете следващата стъпка чрез проба и грешка, за да намерите правилния път към вашето щастие.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Каква цена плащате, за да сте на върха всеки ден? Звездите ви напомнят за финото изкуство на баланса. Дейностите, които ви носят радост и извеждат вашето вътрешно дете, трябва да заемат поне част от живота ви. Освобождавайки време за развлечения и хобита, можете да си дадете много повече от релакс.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си и за хората около вас, е да не приемате нещата твърде лично и да се научите да поглеждате на някои неща по друг начин, които ви се струват нелогични.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако наистина не се наслаждавате на мястото, където се намирате, може би е време да се откажете от кариерните си цели. Помислете за областите, в които се чувствате призвани да подобрите уменията си. Ако имате възможност да работите под ментор, на когото имате доверие, кажете „да“.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Вие сте в момент от вашето пътуване, в който приемате както „позитивните“, така и „негативните“ аспекти на живота. Прегръщате тъмната си страна, както и талантите си. Пътят ви ще е трънлив, но звездите ви съветват да продължавате напред.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: През този период от живота вие сте на върха на енергията. Просто трябва да отворите очите си и да осъзнаете какво ви показва този свят. В същото време правилно се ограничавате, преди да кажете „да“ на всички примамливи предложения.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Влюбени сте в някого, но тази връзка е много по-сложна, отколкото може да изглежда на пръв поглед. В близко бъдеще поредица от събития ще ви помогне да погледнете на нещата без илюзиите, които замъгляват зрението ви, и да видите ситуацията такава, каквато е. Самоанализът не винаги е приятно изживяване, но е това, което ще ви освободи от нещо ненужно.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 12 септември 2023

на горе